Çözüldü GTA 5'i açarken ''Rockstar Games hizmetleriyle kimlik doğrulaması yapılamadı'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stex122

Çalışkan
Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım. İndirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım.

Çözümleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem kurallara aykırı hem de buradan size yardım etmeyi tercih ederim; eğer özel bir durum yoksa?

Tamam fark ettmez siz bilirsiniz ama güvenli internet özelliğini kapatın. Demişsiniz bunun nasıl yapacağımı bılmıyorum nasıl yapılıcagını soylersenız ve bır baksam.

Superonline, Türk Telekom, Vodafone veya farklı bir internet sağlayıcısından hizmet alıyorsanız, internete ‘İnternet sağlayıcınız + güvenli internet iptali' yazarak da ulaşabilirsiniz.

Tamam teşekkür ederım, olmazsa PC'ye format attarım oyle denerım. Karsıma bır şey cıkmıstı bunu kurmanız lazım yoksa uygulama calısmaz diye ben başta normal denerım sonra kurup denerım demiştim olmadı tekrar yukledıgımde cıkarsa karsıma oyle denerım olmasa tekrardan yazarım sağ olun.

Defender'ı kapatmayı dene, özellikle Exploit korumasını.

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı ve modem resetlemeyi deneyebilirsin.

DNS veya VPN kullanmadığından emin ol.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, DNS kullanmıyorum exploit nasıl kapatacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…