Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 26 Temmuz 2025 #1 Oyunu alta alıp 3-4 dakika öyle bekletince oyunun sesi komple gidiyor ve kapatıp açmam gerekiyor. Bir de uyarı gibi bir şey çıkıyor.
Oyunu alta alıp 3-4 dakika öyle bekletince oyunun sesi komple gidiyor ve kapatıp açmam gerekiyor. Bir de uyarı gibi bir şey çıkıyor.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 30 Temmuz 2025 #11 Darth AMD dedi: Şu an benim anakart yok ama bekle. Genişletmek için tıkla... Doğruladım bir şey olmadı TR yama kurmuştum onunla alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
Darth AMD dedi: Şu an benim anakart yok ama bekle. Genişletmek için tıkla... Doğruladım bir şey olmadı TR yama kurmuştum onunla alakası olabilir mi?
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 682 Yer Burdur 30 Temmuz 2025 #12 Pabola dedi: Doğruladım bir şey olmadı TR yama kurmuştum onunla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... OpenIV üzerinden mi kurdunuz? Mod klasörüne mi kurulum yapıldı GTA V klasörüne mi? Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Doğruladım bir şey olmadı TR yama kurmuştum onunla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... OpenIV üzerinden mi kurdunuz? Mod klasörüne mi kurulum yapıldı GTA V klasörüne mi?
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 30 Temmuz 2025 #13 Darth AMD dedi: Open IV üzerinden mi kurdunuz? Mod klasörüne mi kurulum yapıldı GTA V klasörüne mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 Artı 0 Eksi
Darth AMD dedi: Open IV üzerinden mi kurdunuz? Mod klasörüne mi kurulum yapıldı GTA V klasörüne mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 682 Yer Burdur 30 Temmuz 2025 #14 Pabola dedi: GTA 5 Genişletmek için tıkla... Mods klasörüne kurulum yapın hocam. İnternetten GTA V indirip GTA V klasörüne yama kurmuştum. Oyun çöküyordu , neden bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: GTA 5 Genişletmek için tıkla... Mods klasörüne kurulum yapın hocam. İnternetten GTA V indirip GTA V klasörüne yama kurmuştum. Oyun çöküyordu , neden bilmiyorum.