"Kaynak kodları daha öncesinde kullanıcılar arasında paylaşılıyordu fakat GTA 5'in bütün kaynak kodu kamuya açık şekilde paylaşıldı!"
Son zamanlarda her şey hacklenip sızdırılıyor. Ne diyorsunuz bu işe?
Ek olarak sızıntıda Rockstar'ın üstünde çalıştığı Bully 2 ve GTA 6 dosyalarına da rastlanmış. Bakalım neler göreceğiz bu sızıntı iyice incelendikten sonra.
Kimse bilemez ama içinde orijinal dosyalardan başka dosya olduğunu düşünmüyorum ben. Binlerce insan çoktan indirmiştir.
Geçen seneki sızıntı ile orantılı bana kalırsa bu. Şimdi gün yüzüne çıkıyor.
Oyun motoru ile ilgili klasör bile var içinde.
Tersine mühendislik denen şey yasal değil demedim. O tarz ürünlerin maddelerine konuluyor. İsterse bir güzel dava açar. 20 yıllık oyun için güzelim adamları dut yemiş bülbüle çevirdiler. Tek kelime öğrenemiyorsun. O konu hakkında konuşmak istemiyorum diyorlar. Bunu süs olsun diye demiyorlar herhalde.
Tersine mühendislik denen şey yasal değil demedim. O tarz ürünlerin maddelerine konuluyor. İsterse bir güzel dava açar. 20 yıllık oyun için güzelim adamları dut yemiş bülbüle çevirdiler. Tek kelime öğrenemiyorsun. O konu hakkında konuşmak istemiyorum diyorlar. Bunu süs olsun diye demiyorlar herhalde.