An itibarıyla 157.saati geride bıraktım. Bunun büyük kısmı hikayeyi iki kere bitirmemden dolayı. Aslında tekrar başlamak gibi bir düşüncem vardı fakat onlineda işletme sahibi olduktan sonra bu düşünce, yitirildi.
505 saat Legacy ve 35 saat Enhanced oynadiktan sonra gurur duydum hocam. Sizde bu yoldasiniz.

Sadece Online 600 saat oynadım, oynadığım insanların sadece 2 tanesiyle artık günlük konuşuyorum. GTA 5 de aynı benim Cry Of Fear gibi oldu. CoF oynadığım 20 insandan sadece 3-4 tanesi hayatımda şu an. Hatta her oynadığım insanla YouTube kanalıma video çekerdim, öyle olunca da anı defteri gibi oldu. Hatta bir tanesi ile çok heyecanlı oynardık, bir bağırma yerinde ne zaman gelsem aklıma gelir.

An itibarıyla 157.saati geride bıraktım. Bunun büyük kısmı hikayeyi iki kere bitirmemden dolayı. Aslında tekrar başlamak gibi bir düşüncem vardı fakat onlineda işletme sahibi olduktan sonra bu düşünce, yitirildi.

Kaçak oynadığım zamanları sayarsam benim de bir 500 saatim vardır. Bu sürenin %98'i hikaye modunda geçmiştir.

GTA 5'in varlığını bilirim ama 1 saat bile oynamışlığım yoktur. GTA 4 ve Online halini eski zamanda belki 50 saat falan oynamışımdır. (İnternet kafede 5-6 okul arkadaşı fena sarıyordu ortaokulda)

Oyunun asıl tadı buralarda çıkacak. Hızlı olmaya bak😉
1762190680808.webp

1762190710587.webp