Union Depository'yi soyduk ve Sigaralı süikast görevini yaptım. Önce Debonaire hissesi aldım. Şimdi malum Redwood aldım düştüğü için ama ne zaman yükseliyor? Kaç kere manuel olarak save yaptım, değeri artmadı.
Süikast hisselerinin yükselmesi için belirli adımları izlemeniz gerekiyor. GTA 5’te bu hisselerin yükselmesi şu aşamalara bağlıdır:
1.
Süikast Görevleri: Hisselerin yükselebilmesi için ilgili süikast görevlerini tamamlayarak piyasa üzerinde etki yaratmalısınız. Debonaire ve Redwood görevlerini tamamlamış olmanız iyi bir adım.
2.
Zaman Geçişi: Oyunda zaman geçirdiğinizde, hisselerin değerleri doğal olarak dalgalanacaktır. Hisselerin yükselmesi için belirli bir süre beklemeniz gerekmekte. Görevi tamamladıktan sonra en az birkaç saat oyun süresi geçirerek zaman atlatmayı deneyin.
3.
Manuel Kaydetme: Hisselerin yükselmesini beklediğinizde manuel kaydetme yapmaktan kaçının. Eğer sürekli kaydedip yüklenirseniz, önceki durumlarına dönersiniz ve bu da hisselerin yükselmesini etkileyebilir.
4.
İstenilen Taktik:
- Görevi tamamladıktan sonra oyunda birkaç saat oynama (belirli bir zaman dilimi geçmesini sağla).
- Oyunu kaydetmeden önce veya sonra çevrimdışı olarak bir süre bekleyin.
5.
Yatırım Yaparken Dikkat: Düşük fiyatlı hisseleri satın alırken, piyasa analizlerini dikkate almak önemlidir. Redwood için dip yapmasını bekleyip yatırım yapabilirsiniz.
Eğer bu adımları izledikten sonra sıkıntı devam ederse, öncelikle oyundaki zaman geçişine ve diğer görevlere tekrar göz atmanız faydalı olabilir.