21931

Deneyimli
Makaleler
1
GTA 5'i PlayStation, Xbox, bilgisayar olmak üzere 3 platformdan almış olup 2014'ten beri aktif olarak oynuyorum. Zaten Online'i konuşmaya gerek yok. Nedense oyun akıp gidiyor. GTA 6 çıkmasa bir 10 yıl daha oynarım.

Sizin GTA 5 ile aranız nasıl😀? 12 yıl geçti artık sıkıldım, bir an önce GTA 6 çıksın düşüncesinde misiniz?

Hocam ben oyun PC'ye çıktığı zaman alıp 3 sene boyunca online oynamıştım. Sonra ara vermiştim. Arada sırada bakıp çıkıyordum. Yeni Xbox kolu aldığım için 3 gün önce tekrar bakayım dedim. Oyuna bayağı yenilik gelmiş. Oyun, oynattırıyor kendini. Hiç tekrara düşmüyor. Çok çeşitli bir görev sistemi var. Oynarken kolay kolay tekrara düşüp, sıkmıyor. GTA 6 çıkana kadar oynanır. Gerçi GTA 6'nın PC'ye çıkmasına 2 sene var. (oyunun PS5 versiyonu ertelenmez ise.)

GTA 5'i PlayStation, Xbox, bilgisayar olmak üzere 3 platformdan almış olup 2014'ten beri aktif olarak oynuyorum. Zaten Online'i konuşmaya gerek yok. Nedense oyun akıp gidiyor. GTA 6 çıkmasa bir 10 yıl daha oynarım.

Sizin GTA 5 ile aranız nasıl😀? 12 yıl geçti artık sıkıldım, bir an önce GTA 6 çıksın düşüncesinde misiniz?
Hikaye modu 20 saatte sıkıyor.