berkant22

Becerikli
GTA 5’ten sonra arka planda resim kaldı; nereye girsem gözüküyor.

Beni gene saçma sapan bir konu buldu arkadaşlar. GTA 5 oynuyordum, oyundan çıktım; sonrasında Rockstar Games Launcher resmi arka planda yapışık kaldı. Başka oyuna giriyorum, reset atıyorum; şu an bile arkada gözüküyor. Alta SS yükleyeceğim. Ekranda bir vurma/kırma olmadı; oyundan çıkınca böyle oldu. Bunu nasıl düzeltirim, yardım lazım.

PC: ASUS ROG G513IE modeli

https://prnt.sc/QwRJxxw1rZsN

LoL’e girdim, arkada Grand Theft Auto Launcher resmi hâlâ duruyor. Arka plandan kapadım, silmek istemiyorum; 100 GB indirdim. Akşam format mı atsam? Ekrana bir hasar vesaire gelmedi; birden oyundan çıkınca launcher resmi arkada kaldı. Hangi siteye, nereye girersem gireyim arkada görünüyor. Ekran siyah iken daha da belirgin oluyor; başka oyunda zaten ekran sekiyor, anlamadım.

Resimde bir şey görünmüyor panel ile alakalı bir durum olabilir mi? Sabit bir görüntü uzun süre kaldı mı?
Evet launcher kısmında bi wc gitmiştim orda kaldı sonra play dedim oyunda 2 tane oldular dedim noluyo sonra böyle kaldı bende hala gözüküyor

Hocam ekran görüntüsünde bir şey gözükmüyor.
benim arka planda şuan sitedeyken de gözüküyor launcherin aynısı gölge şeklinde

Bu sorunun genel bir adı vardı sanki, bir görüntü uzun süre aynı ekran da sabit kalınca izi kalıyor kendi kendine gidiyor ama panel ile alakalı bu durum yanlış değilsem. @BerkayZ87 hocam daha iyi bilir bunu şimdi.
yani bilgisayarda körpe yeni sayılır heralde fiziksel bi sorun degildir cunku böyle bişey yoktu ama uzun süre beklemişti arkada launcher kaldı sonra inşallah gider

Eğer şu tarz bir şeyle karşılaşmışsanız ghost screen sorunu var monitörünüzde.

1757453368155.webp

Ekran düzeldi aklım bi gitti geldi :D ama sorunun cevabını bende merak ediyorum bilenler bu konuya yazabilir mi daha hiç bir uygulamayı cok acık tutmıcam :D

Eğer şu tarz bir şeyle karşılaşmışsanız ghost screen sorunu var monitörünüzde.

Eki Görüntüle 183707
yani hep mi karşılaşıcam laptop daha 0 alındı böyle bişey hiç olmamıştı sadece uzun süre launcher arkada açık kaldı şuan düzeldi