Arkadaşlar 2. fragman ne zaman çıkar? GTA haritasını acayip merak ediyorum. Komple haritayı göstereceklerini düşünüyorum, açıkçası ilk fragmanını tatmin etmedi beni.

Bir Reddit kullanıcısı, ilk fragmanda gizli bir şifre bulduğunu ve ikinci fragmanın eylül ayında yayınlanabileceğini iddia etmişti.

Bir Reddit kullanıcısı olan 27guy, r/GTA'da yaptığı paylaşımda oyunun bir sonraki fragmanının eylül ayında gelebileceğini iddia etti. Bu iddiasının temelinde ise afiş görselinde yer alan otomobilin yan tarafında yer alan kurşun delikleri yer alıyor. Bu kurşun deliklerini, görme engelliler için geliştirilmiş olan Braille Alfabesi ile eşleştiren kullanıcı, yeni fragmanın eylül ayında geleceğini öne sürdü.

b3fbef14d85e870277cd718ff52d2f8885d9e641.webp

Görsele baktığımızda mermi deliklerinden yapılan çıkarımda 1 ya da A olabilecek desenin kırmızı kare içinde olduğunu görüyoruz. Turkuaz karede ise 9 ya da I harfi olabilecek desen göze çarpıyor. Siyah karede ise "daha" anlamına gelen "more" sözcüğünü ya da M harfini görebiliyoruz. Yani elimizde farklı kombinasyonlar bulunuyor. Kullanıcı bu durumu, ikinci fragmanın eylül ayında geleceğine yoruyor.

Rockstar bu türden göndermeler yapmayı seven bir firma. Bununla beraber desenlerden "AMI", "A more I" (Daha fazla ben gibi bir çevirisi oluyor), 1M9 gibi çıkarımlar da yapmak mümkün. Yine de Rockstar burada bir mesaj gizlediyse, bu mesajı çözmeye en yakın olan kişinin de bu Reddit kullanıcısı olduğu bir gerçek.

@everythink mesajımı düzenledim. Siz de düzenlerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bir kullanıcı, ilk fragmanda gizli bir şifre bulduğunu ve ikinci fragmanın yayınlanma tarihini tahmin etmişti.

Bir reddit kullanıcısı olan 27guy, r/GTA'da yaptığı paylaşımda oyunun bir sonraki fragmanının eylül ayında gelebileceğini iddia etti. Bu iddiasının temelinde ise afiş görselinde yer alan otomobilin yan tarafında yer alan kurşun delikleri yer alıyor. Bu kurşun deliklerini, görme engelliler için geliştirilmiş olan Braille Alfabesi ile eşleştiren kullanıcı, yeni fragmanın eylül ayında geleceğini öne sürdü.

Uçaktaki yazıysa onun alakası bile yoktur onunla :D. Benim alintiladigim mesajta yazıyormuş vay be neler çıkarıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2. fragman ne zaman çıkar? GTA haritasını acayip merak ediyorum. Komple haritayı göstereceklerini düşünüyorum, açıkçası ilk fragmanını tatmin etmedi beni.
Bence de ilk fragman bomboş bir şeydi. Fan yapımlarından daha kötüydü. 2024'ün ortalarında gelir bence. (Eğer oyun harbi göründüğü gibiyse hiç de iyi olmayacak.)

Oyunun 2025 İlkbaharda çıkacağını düsünürsem, 2024 Sonbaharda fragman gelir, ön sipariş de gelir. Kasım gibi gelir bence, belki daha geç gelir. Oyun çıkmasına yakın fragman yayınlarlarsa daha çok hype olur diye düsünüyorum.