GTA 6 açar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6

üye_a (profil fotoğrafı anime): kardeşim 8 GB VRAM devri 2024'te bitti diyoruz anlamıyorsunuz. GTA 6'da Vice City'nin palmiyesini 1080p Medium'da yüklemek için bile 16 GB VRAM lazım. 4060 kullanıcıları oyuna girince kaplamalar Minecraft'a dönecek, ağlamayın sonra.

üye_b: ne alakası var birader? Bende RTX 4060 var, DLSS 4.0'ı Ultra performance'a alırım, arkadan frame Gen'i 4 katına çarparım, 1080P'de 144 FPS kilit oynarım.

üye_a: kanka 540P'den çamur gibi render alıp araya yapay zekâ fotoğrafı basacaksın. Arabayla viraj alırken gecikmeden ötürü 3 saniye sonra duvara çarpınca görürüm senin 144 FPS'ini.

üye_b: en azından açıyor kardeşim, sen 200 bin liralık sisteminle Vice City sahilinde 60 FPS alırken ben akıcılığın tadını çıkaracağım.

satıcı (ilan başlığı): ekran kartlı oyun canavarı! GTA 6 Ultra ayarlarda oynatır! Alan dua eder!

soru-cevap kısmı:

Alıcı:
usta selamünaleyküm. Sistemde i5 3470, 8 GB RAM, GT 730 4 GB var. GTA 6'yı kaç FPS'te oynatır?

satıcı: aleykümselam kardeşim. Kart 4 Gigabyte diyorum, boru değil. GTA 6'nın arkasında 6 GB yazıyor olabilir ama bellek yönetimiyle 1080P'de yağ gibi akar. Monitör dahil 18 bin TL, pazar payı yok.

alıcı: usta Rockstar açıklama yaptı, minimum RX 6700 XT istiyor. GT 730 oyunu açar açmaz sistem alev almasın?

satıcı: kardeşim o resmi açıklamalar pazarlama taktiği, millet yeni kart alsın diye yapıyorlar. Ben bu kasada GTA 5'i Low ayarda 40 FPS çalıştırdım, GTA 6 dediğin de aynı motorun biraz daha cilalısı. Almayacaksan ortamı bulandırma.

i5 3470 4 cigolayt ekran kartı soruları gözümde canlandı Çok kişiyi kurtardım Facebook gruplarında bakkal PC almaktan, 2015-2016 civarları olması lazım

RX 580 GTA 6 açar mı gibi konuları bekliyorum. İlk açılan konuda ekran görüntüsü alıp profilime paylaşmayı unutmayın.

GTA 6 açar mı, açar. RGB'li PC bir üst segmente çıkıp büyük ihtimalle i5 13400F ve RTX 2060, 32 GB DDR4 RAM gibi dandik Trendyol PC görme ihtimalleri artacak. Açar fakat 720p 30-40 fps

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…