Eneye doların kaç TL olacağı belirsiz olsa da şu an bile 70 dolar 2.750 TL'ye tekabül ediyor.
Oyun ilk etapta konsollara çıkacağı için bu sorum konsolu olanlara. Siz almayı düşünüyor musunuz? Bir oyuna bu fiyatları verir misiniz?

Oyun Witcher 4 olmadığı sürece o paralara almam. Evet beklenti çok fazla, ancak ben Rockstar'ın beklentinin altında kalacağını düşünüyorum ki umarım yanılırım. Erkek striptizci nedir ya oyundan tamamen soğudum. HL3 çıkmadığı sürece şu an tek Hype'ım Witcher 4 için.

GTA serisine doyduk be arkadaş ancak eğer ki oyuna çok detaylı modifiye ve yer altı yarışları olursa o zaman alırım.

Diğer oyun fiyatlarına ve oyunun seneye çıkacağını hesap edersek, kur değerleriyle standart versiyonun 70 dolar civarında olacağını düşünüyorum. Tabii bu sadece tahmin, bazı kaynaklar da 100 dolar diyor.

Seneye doların kaç TL olacağı belirsiz olsa da şu an bile 70 dolar 2.750 TL'ye tekabül ediyor.

Oyun kısa zamanda kolay kolay indirime girmez. İndirime girsede sıcak fırsat diyemeyiz.

Oyun ilk etapta konsollara çıkacağı için bu sorum konsolu olanlara. Siz almayı düşünüyor musunuz? Bir oyuna bu fiyatları verir misiniz?
Çıkacağı kur ile 4 veya 5 bini devirir bence. Onu da ben alamam.

Hiçbir oyuna bu parayı vermem. Paylaşımlı hesap alır oynarım.
O kadar yıllarca emek harca, milyarlarca para ver birisi gelsin normalde yasak olan hesap satışını yapan bir satıcıdan oyunu 25 TL gibi komik bir fiyata alsın ve oyunu iliklerine kadar oynasın :düşündürücü: Bence en hafif tabirle çok adice ahlaken. İsterse 5 bin TL olsun adamın oyunu değil mi istediği fiyatı koyar. Zaruri bir ihtiyacın değil o oyunu oynamak. Paran yoksa oynamazsın 2+2=4

@MeReKGs67, oyun yapımcısının hakkı konusunda size katılıyorum. Ancak söylemlerinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sadece paylaşımlı hesap alan bir adama "adice" demek hoş değil.

Son düzenleme:
O kadar yıllarca emek harca, milyarlarca para ver birisi gelsin normalde yasak olan hesap satışını yapan bir satıcıdan oyunu 25 TL gibi komik bir fiyata alsın ve oyunu iliklerine kadar oynasın :düşündürücü: Bence en hafif tabirle çok adice ahlaken. İsterse 5 bin TL olsun adamın oyunu değil mi istediği fiyatı koyar. Zaruri bir ihtiyacın değil o oyunu oynamak. Paran yoksa oynamazsın 2+2 = 4

Param var. Ama şöyle bir sorun var. Ben 2 haftada 1 oyun bitiririm. 5000 TL'yi verip 2 haftalık zevki çıkardıktan sonra ne olacak? Ayrıca adamlarda dehşet paralar var zaten neden herkes destek atmak zorunda olsunki? Tamam size katılıyorum ama ben gerçekten bir oyunun bu paraları hakettiğini çok düşünmüyorum. Adamlar zaten kaç yıl oyunu çıkaramadılar. 2018 gibi çok istiyordum çıkmayınca malum heyecanımda gitti. Paylaşımlı hesap alırım ,baktım oyunun onlineı çok iyi ,alırım oyunu.

Param var. Ama şöyle bir sorun var. Ben 2 haftada 1 oyun bitiririm. 5000 TL'yi verip 2 haftalık zevki çıkardıktan sonra ne olacak? Ayrıca adamlarda dehşet paralar var zaten neden herkes destek atmak zorunda olsunki? Tamam size katılıyorum ama ben gerçekten bir oyunun bu paraları hakettiğini çok düşünmüyorum. Adamlar zaten kaç yıl oyunu çıkaramadılar. 2018 gibi çok istiyordum çıkmayınca malum heyecanımda gitti. Paylaşımlı hesap alırım ,baktım oyunun onlineı çok iyi ,alırım oyunu.
Sizi anlıyorum ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama bu bahsettikleriniz sadece kılıf uydurmak oluyor bence. Ben sadece şu an realist bakıyorum ben de paylaşımlı hesap kullandım kimse masum değil yani size adice dedim ama o adiliği ben de yaptım 😅 İsterse adam 100 saatlik hikayesi olan bir oyuna 5000 TL fiyat koysun eğer oyunun ana menüsüne bile ulaşmak istiyorsan sen o 5000 TL'yi bayılmak zorundasın. Sen ister o 100 saati günde 2 saatle 50 günde bitir, ister günde 10 saatle 10 günde bitir bunun parası bakımından bir önemi yok. Beğenirsem satın alırım beğenmezsem satın almam mantığı da bence doğru değil öyle bir hakkı sana veren yok :)

Sizi anlıyorum ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama bu bahsettikleriniz sadece kılıf uydurmak oluyor bence. Ben sadece şu an realist bakıyorum ben de paylaşımlı hesap kullandım kimse masum değil yani size adice dedim ama o adiliği ben de yaptım 😅 İsterse adam 100 saatlik hikayesi olan bir oyuna 5000 TL fiyat koysun eğer oyunun ana menüsüne bile ulaşmak istiyorsan sen o 5000 TL'yi bayılmak zorundasın. Sen ister o 100 saati günde 2 saatle 50 günde bitir, ister günde 10 saatle 10 günde bitir bunun parası bakımından bir önemi yok. Beğenirsem satın alırım beğenmezsem satın almam mantığı da bence doğru değil öyle bir hakkı sana veren yok :)

Hocam oyun PC'ye çıksında gerisine bakarız. Belkide 5000 tl değil 2000 olur nerden bileceğiz?