Asıl gerçek grafikleri PC'ye çıktığında göreceğiz bakalım. Şu anda bunlar PS5 için sınırlandırılmış grafikler. Daha da abartsalar zaten FPS yetmeyecek. Bence %95 tatmin olmuştur. Daha iyisini böyle bir açık dünyada yapabilen daha çıkmaz.
Orasını bilemem, ben gördüğüm videodan yola çıkarak yorumladım. FPS yeter, normal low poly mesh'e normal map bump atıyorlar, derinlik katıyor, özellik veriyor; yani stabilizasyon öyle sağlanıyor. Çoğu kart kaldırır, gördüğüm kadarıyla

Orasını bilemem, ben gördüğüm videodan yola çıkarak yorumladım. FPS yeter, normal low poly mesh'e normal map bump atıyorlar, derinlik katıyor, özellik veriyor; yani stabilizasyon öyle sağlanıyor. Çoğu kart kaldırır, gördüğüm kadarıyla
1787870753604.webp

Şu fragmanı izlediğimde özellikle şu sahnedeki pastellik dikkatimi çekmişti. Aynı pastelliği şimdiki fragmanda da hissettim bayağı.

Valla ben senin kadar teknik detayları bilmiyorum gördüğümü konuşuyorum :D

O giriş sahnesinde elemanların eşofmanlarının bağcıkları bile sallanıyor, çok gerçekçi olmuş detaylar. Her yerin kendine göre bir canlılığı var.
Onların hepsi animasyon zaten, tabii eklemeler var yapmışlar ama ben sıfırdan yaptıklarını düşünmüyorum. Belki kullandıkları oyun motorundan dolayı olabilir. GTA 5'e DLSS 5 çıksa belki aynı görüntüyü verecek.