GTA 6 Extended Look'da neden bazı yerler AI hissiyatı veriyor?

Orasını bilemem, ben gördüğüm videodan yola çıkarak yorumladım. FPS yeter, normal low poly mesh'e normal map bump atıyorlar, derinlik katıyor, özellik veriyor; yani stabilizasyon öyle sağlanıyor. Çoğu kart kaldırır, gördüğüm kadarıyla

Şu fragmanı izlediğimde özellikle şu sahnedeki pastellik dikkatimi çekmişti. Aynı pastelliği şimdiki fragmanda da hissettim bayağı.

İnsan materyalleri çok iyi olmamış bence.
Valla ben senin kadar teknik detayları bilmiyorum gördüğümü konuşuyorum

O giriş sahnesinde elemanların eşofmanlarının bağcıkları bile sallanıyor, çok gerçekçi olmuş detaylar. Her yerin kendine göre bir canlılığı var.

Onların hepsi animasyon zaten, tabii eklemeler var yapmışlar ama ben sıfırdan yaptıklarını düşünmüyorum. Belki kullandıkları oyun motorundan dolayı olabilir. GTA 5'e DLSS 5 çıksa belki aynı görüntüyü verecek.

Getirilen oyunlar var, biraz ışık ve kırılma açısı ile de ilgili.
Vücut sistemine çok iyi çalışmışlar ama o bir gerçek. Kilolu croplu kızlar falan var Yani boylar vücutlar tamamen farklı herkesin.

Fragmandaki en iyi sahneyi sorsanız bu derim. Müzikle birlikte çok iyi oturmuş ve inanılmaz gerçekçi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…