Oyun genel olarak çok iyi duruyor ama bazı yerlerdeki glitchler ve animasyonlar "koskoca Rockstar bunu neden düzeltmeden yayınlar?" diye sorduruyor sonuç olarak bu resmi bir oynanış videosu, leak falan da değil. Özellikle Jason buzdolabını açıyor ve elini atıyor rastgele bir şişe spawn oluyor ve onu alıyor. Rockstar'ın bunu görmemiş olması imkansız gibi bir şey. Denize atlarken ki animasyon da çok göze batıyor. Sizce üstüne daha çok konuşulup daha fazla gündem olmak için mi bunları düzeltmeden yayınladılar yoksa cidden gözden kaçan hatalar mı?
Aşağıdaki videoda hataları derlemiş bir kanal.
Oyunun playable bir surumunu izledik, bitmis bir surumunu degil. Trailer'da bu tarz ufak tefek basit seyler gormemiz cok normal. Kafaya takilacak bir sey degil acikcasi.
Bence buzdolabındaki şişe olayı direkt glitch değil. Muhtemelen etkileşim animasyonunun bir parçası Jason elini uzattığında içecek fiziksel olarak dolaptan alınmak yerine eline spawn ediliyor. Ama geçiş o kadar belirgin ki resmi oynanış videosunda görünce insan ister istemez “Bunu gerçekten böyle mi bıraktınız?” diyor.
Oyunun playable bir surumunu izledik, bitmis bir surumunu degil. Trailer'da bu tarz ufak tefek basit seyler gormemiz cok normal. Kafaya takilacak bir sey degil acikcasi.
Dostum bitmiş sürüm olmadığının farkındayım da şu buzdolabı sahnesi sence Rockstar Games gibi bir şirket için absürt değil mi? Haterlik yapmak için demiyorum bu arada. Ayrıca oyun Kasım'da çıkacak 1 sene sonra falan da değil 2.5-3 ay var yaklaşık (yine erteleme olmazsa.)
Dostum bitmiş sürüm olmadığının farkındayım da şu buzdolabı sahnesi sence Rockstar Games gibi bir şirket için absürt değil mi? Haterlik yapmak için demiyorum bu arada. Ayrıca oyun Kasım'da çıkacak 1 sene sonra falan da değil 2.5-3 ay var yaklaşık (yine erteleme olmazsa.)
Normal aslında RDR2'de de her nesne fiziksel olarak tek tek eline alınıp animasyona bağlanmıyor. Bazı etkileşimlerde nesne animasyon sırasında karakterin eline/pozisyonuna bağlanıyor veya görünür hale geliyor. Yani GTA 6'daki şişenin bir anda ortaya çıkması tek başına “Rockstar bunu nasıl yapmış?” denecek bir şey değil.
Normal aslında RDR2'de de her nesne fiziksel olarak tek tek eline alınıp animasyona bağlanmıyor. Bazı etkileşimlerde nesne animasyon sırasında karakterin eline/pozisyonuna bağlanıyor veya görünür hale geliyor. Yani GTA 6'daki şişenin bir anda ortaya çıkması tek başına “Rockstar bunu nasıl yapmış?” denecek bir şey değil.
Her seferinde gercek hayattaki gibi olursa tempoyu cok yavaslatirdi zaten. RDR gibi bir temada bile rahatsiz edici olurdu, GTA'da dusunemiyorum. O kadar tempo yavaslamasi cekilmez olurdu.
RDR 2 2018 yapımı bir oyun arada 8 koca yıl var. RDR 2'de öyleydi diye GTA 6'da da öyle olması normal demek mantıklı değil bence.
Sleeping Dogs 2012'de bunu yapabiliyorken GTA 6 2026'da yapamıyorsa gariplik var evet. Ha çıktığında bu hatalar giderilir %90 ama bana mantıksız gelen Rockstar'ın bunu fragmanda yer verip göze sokması, yani gözden kaçması imkansız çünkü.
Ben de bilerek yapıldığını düşünüyorum, evet çok basit şeyler mesele de bu zaten Rockstar bunları halledemeyecek veya gözden kaçıracak bir firma değil oyuncu farkediyorsa koca şirketin ve çalışanların hayli hayli farketmesi lazım. Böyle bırakılmış olmasının sebebi daha çok etkileşim olabilir.