Çok yüksek ihtimalle sonu birden fazla seçenek ve ihanet ile bitecek. Oyunun başlarında Jason ve Lucia, içlerinde bulundukları durumdan (Lucia'nın hapisten çıkması ile birlikte geçmişinden kalan izler ile yüzleşmesi ve Jason'ın özellikle uyuşturucu gibi işlerden kaçması.) kurtulmaya çalışacak. Rahata kavuştuktan sonra daha büyük işlere girişmeye başlayacaklar. Rockstar'ın sitesinde paylaştığı karakter hikayelerinden ve Enis Kirazoğlu'nun paylaştığı videodan ben bunları çıkarttım.

Daha oyun çıkmadan nasıl bu kanıya varabiliyorsunuz anlamış değilim.
Kesin olarak bu oyun böyle olacak diye bir durum yok. Sizin dediğinize bakılırsa o zaman bu konu hiç açılmamalıydı. İnsanların tahminini almak için bu konu açıldı.

Ben ise Rockstar Games'in teknik açıdan aşırı takıntılı olduğunu bildiğimden bu konuda başarılı olacağını, ancak hikayesinin teknik kalitesi gibi ön planda olamayacağını düşünüyorum. 2 fragmanı da izleyecek olursak en azından benim düşüncem bu yönde, GTA 5 de kötü bir hikayeye sahipti.

Gerçekçi olalım GTA 5'in yıllar geçmesine rağmen bu kadar satılması, oynanmasının sebebi tamamen online, hikâyesi öyle "Wow, oooo, başyapıt" diyeceğimiz bir hikâye değil. RP ayakta tutuyor oyunu. GTA 6'nın da ana odak noktası online olacaktır, hikâyesi fragmana göre iki tane çiftin suç hikâyesini anlatıyor gibi duruyor, sıradan bir hikâye işte.

Modern bir Bonnie and Clyde yorumlamasi olacagini biliyoruz. Sonunda ciftimizi gorkemli bir olum bekliyor. Yorumlama harici islere girismezseler guzel bir hikaye bekliyorum.

GTA 5'ten daha kaliteli, RDR 2'den daha aşağı bir hikaye ve olay örgüsü anlatacaklar gibime geliyor. Konu GTA olunca artık Online tarafı ağır basıyor. Adam gibi karakterler ve olay örgüsü verirse öpüp başımıza koymalıyız.