1787670826058.webp

Nintendo logosunu animsatti, zaten ondan esinlenilmistir %99 ihtimal.

Korsana düşmesi neredeyse an meselesi gerçekten. Rockstar'ın PC tarafını biraz öne çekmesi lazım yoksa çok müşteri kaybedecek. Zaten 2026 yılında teknoloji bu kadar gelişmişken hala PC tarafına "optimizasyon" bahanesi ile geç çıkarması kabul edilebilir değil. Sorun şu ki insanları bu bahane ile bekletip yine beceremiyorlar. GTA 5 çıktığında optimizasyon yüzünden çok şikayet almıştı. Eğer bu kadar şikayet alacaksa bizleri bekletmesinin bir mantığı kalmıyor.
Dediğinin görünürde bir karşılığı yok ama şu an. Son 1 haftada ön siparişler daha da fazla artmış.

Bu arada hala bence Extended Look'un heyecanı fazla kaçmadı çünkü bu gördüklerimiz daha buzdağının görünen kısmı bile değil.

Adamın son çırpınışları artık Rage motorunun eklentileri sızdırmadığı sürece kimse ciddiye almayacak. Ben bu tür magazin olaylarını seven biri olarak benim içimi de baydı. Rage motorunu bakalım sızdıracak mı yoksa sızıntılara devam mı edecek, göreceğiz. Rockstar ilk kez bir build sızdırmıyor.

Boş beleş dolanmak yerine hafif aksiyona girse daha iyi olur. Adam gelip bana 2 dakika boyunca mağazayı gösteriyor. Son 30 saniyesi çatışmaya girse sıkmaz.

Vallahi ya GTA 6 ya girmiş oynuyor bize de sızdıra sızdıra markete girmiş rafları inceliyor onu paylaşıyor, bu cyberleek i *ldüreceğim.