MitoCreative

Başarılı
Selamlar,

PS5 Slim, Turkcell Pasaj'da 24.599 TL'ye satılıyor. Ödemeyi Turkcell bakiye üzerinden yapacağım. Bu yıl GTA 6 çıkacağı için almak istiyorum. Sizce erken mi olur yoksa beklemeli miyim?

Selam,

PS5 Slim, Turkcell Pasaj'da 24.599 TL'ye satılıyor. Ödemeyi Turkcell bakiye üzerinden yapacağım. Bu yıl GTA 6 çıkacağı için almak istiyorum. Sizce erken mi olur yoksa beklemeli miyim?

GTA 6 PS5 için 30FPS olabilirmiş hocam 60FPS yerine çoğu kişide 30FPS oynamak istemez PS6 bekleyebilirsiniz.

Sırf bir oyun için maddi külfete girmenin hiçbir manasını görmüyorum. Eğer sizin maddi durumunuz iyiyse ve illa çıktığı gibi GTA oynamak istiyorsanız o zaman Pro alın kafanız rahat olsun.

Sadece hikaye deneyimlemek istiyorum belki o zamana kadar Deluxe veya farklı üyeliklerle PS oyunlarını deneyimlerim çünkü hiç PS kullanmadim hayatımda.

Hayır, bilgisayar almak kesinlikle daha iyidir.

Var hocam oyun bilgisayarım gayet yeterli seviyede benim korkum şu an için RAM fiyatları konsollara yansıtabilir o zamanda fiyatı artınca pişman olmak istemiyorum. Bir de oyun çıkacağı zaman stoklar biter daha da fiyatlar yükselir diye düşünüyorum.

Selamlar,

Valla bana oyun kolu ile GTA oynamak işkence gibi gelir, futbol oyununda bile zorlanıyorum. Paşa paşa PC'ye çıkmasını bekleyeceğim. Umarım 4060'ım yeterli olur.

Maddi olarak sıkıntıya gireceksen hiç yapma bence gerek yok. Ha bir işe girersin paranı kazanırsın anca öyle olabilir eğer çalışmıyorsan. Öğrenci olduğunu varsaydım.

GTA 6 için konsol alacaksan, yani ilk oynayanlardan olmak istiyorsan kesinlikle PS5 PRO al. PSSR2 ile tam uyumlu çalışacağını düşünüyorum ve en iyi görüntü kalitesi + performansı PRO modelde alabilirsin.

Bence Slim alıp geçin, Pro için bile 60FPS olacağını düşünmüyorum GTA 6'nın. Şu an konsolun fiyatı iyi hele ki GTA çıktığı dönemi düşünecek olursak almazsanız pişman olursunuz çıktığında oynamak isterseniz bu fiyatlara bulamazsınız.