5

5124

Ziyaretçi
Selam,

3 Kasım'da ön siparişe açılacak diyorlar. Ön siparişe çıktığı gibi sipariş verecek misiniz yoksa fiyatların düşmesini mi bekleyecekseniz? Ben şahsen çıktığı ilk gün en yüksek paketinden satın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Bilgisayara gelmesine daha var. Geldiğinde duruma göre alırım. Ve 70 dolar üstü kesinlikle vermem bir oyuna. Dolarla para kazanıyor olsaydım kesin alırdım.

PC için ön siparişe çıktığı an alır geçerim büyük ihtimalle. GTA için sonuna kadar değer.

Çok sağlam bindi üstüme masrafları, önce Series X üstüne 17k verip çift kol PS5 Pro aldım sıfır, bu hafta da LG'nin 165 ekran 4K televizyonuna 30k bayıldık... Hazırım ama cüzdanım da sınırlandı. :LOL:

Oyun da muhtemelen en temel paketi muhtemelen 90 ila 80 dolar arası olacak, çıktığında vereceğiz çare yok.

Bu arada PS5 Pro'da da 60FPS modu olmazsa kesinlikle satın almayacağım, PC alır beklerim o derece. Zaten GTA 6 çıktığında PS piyasası büyük ihtimal ilanı koyduğunda ertesi gün hatta aynı gün satılacak kadar hızlı bir duruma gelir.

Selam,

3 Kasım'da ön siparişe açılacak diyorlar. Ön siparişe çıktığı gibi sipariş verecek misiniz yoksa fiyatların düşmesini mi bekleyecekseniz? Ben şahsen çıktığı ilk gün en yüksek paketinden satın alacağım.

5 kuruş verecek param yok. Alın terimi harcayacağım bir oyun değil. Gider crack indiririm. Yazılımcılar da taş kemirsin.

Türkçe alt yazı olmazsa bende offline hesap alırım hevesim geçene kadar oynar bırakırım yıllardır bu firmanın bize yaptığı ırkçılık ne.