Irak'tan 20'ye geliyorsa ben de alırım. Slim bile zor bulunuyor Irak'ta. Olan da 18-20 bin arasına denk geliyor. Ayrıca GTA VI ilk aşamada PC'ye çıkmayacak. Xbox Series S bile > PC şu an GTA VI için.
PS5 4K çözünürlükte zaten fragmandan da anlaşılacağı üzere kalite modunda max 30 FPS vereceğini hesap edersek, en iyi seçenek PS5 Pro almanız olacak. PS5 bildiğiniz üzere günümüzün çoğu oynunu kalite modunda bile 60 FPS vermekte zorlanıyorken almışken en iyisini almak sizin için daha iyi olur.
Ayrıca PC platformuna en az 1 yıl arayla gelecektir. Belki 2 yıla bile sarkabilir, o yüzden konsollarda hasret gidermek daha doğrudur.
4K TV'de tartışılmaz açık ara önde PS5 Pro tercih edilecek çünkü PS5 Slim'in zorlandığı oyunlar fazlasıyla mevcut. 2K veya 1080p ekranda hiçbir sorun yaşamaz hatta kalite modunda bile açar ama doku kaybı fazla oluyor.
4K TV'de tartışılmaz açık ara önde PS5 Pro tercih edilecek çünkü PS5 Slim'in zorlandığı oyunlar fazlasıyla mevcut. 2K veya 1080p ekranda hiçbir sorun yaşamaz hatta kalite modunda bile açar ama doku kaybı fazla oluyor.
GTA VI'nın PC'ye 2027'den önce çıkacağını sanmıyorum. Oyunu erkenden oynamak istiyorsan PlayStation 5 Pro alman mantıklı duruyor. Şahsen RTX 4070'li bir PC'ye sahibim, GTA VI'yı çıktığı anda oynamak için PS5 Pro satın alacağım.
Irak'tan 20'ye geliyorsa ben de alırım. Slim bile zor bulunuyor Irak'ta. Olan da 18-20 bin arasına denk geliyor. Ayrıca GTA V'ı ilk aşamada PC'ye çıkmayacak. Xbox Series S bile > PC şu an GTA V'ı için.