16108

Becerikli
PS5 Pro 35k ama biz bunu Irak'tan getirtebiliriz. Hadi 20k diyelim. Bilgisayarım zaten var.

Özellikleri ise:
  • GTX 1050 Ti 4 GB OC.
  • i5 2500.
  • Intel DQ67ow.
  • 400W PSU.
  • 120GB SSD.
  • 500GB HD.
  • 16 GB 2x8 DDR3 1333MHz RAM,
GTA 6 için ve diğer oyunlar için almak istiyorum. Sizce PC mi alınmalı PS5 Pro mu?

Bunu GTA minimalinde değil de eğer sadece oyun oynamak istiyorsanız zaten bunun için yapılmış PS 5 haliyle PC'den iyi olmayacaktır ama hem çeşitli işlerde kullanıp hem oyun oynamak istiyorsanız PC daha iyidir. Gerçi PS 5 fiyatına toplanacak PC düşünülürse PS 5 yine tercih sebebi olabilir.

Bunu GTA minimalinde değil de eğer sadece oyun oynamak istiyorsanız zaten bunun için yapılmış PS 5 haliyle PC'den iyi olmayacaktır ama hem çeşitli işlerde kullanıp hem oyun oynamak istiyorsanız PC daha iyidir. Gerçi PS 5 fiyatına toplanacak PC düşünülürse PS 5 yine tercih sebebi olabilir.
hocam amacım gta 6 erkenden oynamak. ve tlou gibi oyunları oynamak.

Konsollarda oyunun 30 FPS'ten yukarı çıkamayacağını söylüyorlar. Batu'dan duydum. Ben PC alırdım.

PS5 Pro'nun diğer konularda 60FPS verebileceğini söylüyorlar.

Konsollarda oyunun 30 FPS'ten yukarı çıkamayacağını söylüyorlar. Batu'dan duydum. Ben PC alırdım.

Hocam benim açımdanda PC almak daha iyi olur ama 2 3 sene beklemek istemiyorum. Belki de GTA 6 oynadıktan sonra satıp PC alırım.

Ben de GTA 6 için fazladan beklemeyi düşünmüyorum, bu yüzden size de PS5 Pro almanızı öneririm.

Hocam benim açımdanda PC almak daha iyi olur ama 2 3 sene beklemek istemiyorum. Belki de GTA 6 oynadıktan sonra satıp PC alırım.
GTA VI'yı o kadar beklemediğim için size bırakıyorum. Erken oynamak istiyorsanız PS5 Pro alın. Tabii benim tecrübelerime göre kontrolcülerde GTA tarzı silah kullanılan oyunlar pek zevkli değil. Daha önceden oynadıysanız ve alışkınsanız alın tabii.

hocam amacım gta 6 erkenden oynamak. ve tlou gibi oyunları oynamak.
PS 5'in en iyi tarafı GTA gibi popülist ve kült oyunların yanı sıra ona özel çıkan oyunların arasında vakit geçirmelik oyunlar, hatta bazen bilinmeyen ama güzel oyunlar da çıkabilmesi. Bence en kötü tarafı önceki PS sürümlerindeki oyunların ya hiç erişimi olmaması ya da erişilebilir olanların da optimize de sıkıntılı olması. Neticede aldıktan sonra sadece GTA oynamayacağınızı ve o bütçeyle alabileceğiniz PC düşünmekte fayda var.