Şu konsol oyun için alınmaz diyen arkadaş ne yaşıyor merak ettim. GTA VI trailer PS5 ile çekildi. PS5 veya ps5 pro alsan rahatlıkla oynatacak. PC sürümü ne zaman çıkacağı belli değil. 6-12 ay sonra çıkacak tahmini. Optimizasyon sorunları yaşayacak. Üstelik iyi ayarlar için muhtemelen tekrar pc toplamanız veya upgrade etmeniz gerekecek. PS5 pro ülkemiz de fahiş vergiler sebebiyle 50k fiyattan satılıyor. Bul yurt dışından bir tanıdığını getir çok daha ucuza.

Hocam telefonunuz ne? Ben sizin yerinizde olsam eğer telefonum idare edecek düzeydeyse PS 5 ve GTA VI ya bütçe ayırırdım kesinlikle, telefonu sonraki plana atardım. Tabii burada telefonun ne olduğuda önemli :)

Hocam telefonunuz ne? Ben sizin yerinizde olsam eğer telefonum idare edecek düzeydeyse PS 5 ve GTA V'ı ya bütçe ayırırdım kesinlikle, telefonu sonraki plana atardım. Tabii burada telefonun ne olduğuda önemli :)

Bu arada evet büyük ihtimalle GTA VI'nın çıkmasına yakın zamanda fiyatlar yükselir diye düşünüyorum.

Hocam telefonunuz ne? Ben sizin yerinizde olsam eğer telefonum idare edecek düzeydeyse PS 5 ve GTA VI ya bütçe ayırırdım kesinlikle, telefonu sonraki plana atardım. Tabii burada telefonun ne olduğuda önemli :)

Bu arada evet büyük ihtimalle GTA VI'nın çıkmasına yakın zamanda fiyatlar yükselir diye düşünüyorum.
Fiyatlar tarifeler bahane edilerek arttırıldı bile tekrar arttırmazlar bence.