incii
Uzman
Telefon mu hayatını kurtaracak?Hayatını kurtaran GTA olmayacak o yüzden telefon al sonra yurt dışı PS5.
Telefon mu hayatını kurtaracak?Hayatını kurtaran GTA olmayacak o yüzden telefon al sonra yurt dışı PS5.
Hocam telefonunuz ne? Ben sizin yerinizde olsam eğer telefonum idare edecek düzeydeyse PS 5 ve GTA V'ı ya bütçe ayırırdım kesinlikle, telefonu sonraki plana atardım. Tabii burada telefonun ne olduğuda önemli![]()
Fiyatlar tarifeler bahane edilerek arttırıldı bile tekrar arttırmazlar bence.Hocam telefonunuz ne? Ben sizin yerinizde olsam eğer telefonum idare edecek düzeydeyse PS 5 ve GTA VI ya bütçe ayırırdım kesinlikle, telefonu sonraki plana atardım. Tabii burada telefonun ne olduğuda önemli
Bu arada evet büyük ihtimalle GTA VI'nın çıkmasına yakın zamanda fiyatlar yükselir diye düşünüyorum.
Bu ülkede nolacağı belli olmaz.Fiyatlar tarifeler bahane edilerek arttırıldı bile tekrar arttırmazlar bence.
O zaman B310E al geç o da arayabiliyor hatta sudoku da var kafayı dinç tutar.
O zaman B310e al geç o da arayabiliyor hatta sudoku da var kafayı dinç tutar.
Hadi tamam o zaman azıcık daha çıkalım 2000'e S8 alalım. Type-C bile var, yakında One UI 7 portu gelir zaten güzel güzel kullanırsın. Kalan parayla çok rahat PS5 alınır.
Hadi tamam o zaman azıcık daha çıkalım 2000'e S8 alalım. Type-C bile var, yakında One UI 7 portu gelir zaten güzel güzel kullanırsın. Kalan parayla çok rahat PS5 alınır.