MeReKGs67 8 Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 585 Beğeniler 260 Bugün 18:24 #1 Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e.
ElonXMusk 58 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.645 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.629 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 18:26 #2 MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... İzlemem lazım elim ayağım titriyor.
MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... İzlemem lazım elim ayağım titriyor.
Ethem Efe 91 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.793 Çözümler 11 Beğeniler 3.460 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 18:26 #3 MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... Oyunun başlangıcını gösteriyor, ilk 4 dakika olacak şekilde. Spoiler görmek istemiyorsanız açmayın, ben bakmayacağım; ancak indireceğim yine de.
MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... Oyunun başlangıcını gösteriyor, ilk 4 dakika olacak şekilde. Spoiler görmek istemiyorsanız açmayın, ben bakmayacağım; ancak indireceğim yine de.
Because The Internet 38 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 158 Beğeniler 192 Bugün 18:27 #4 Bakmamam lazım ama bakacağım yani yapacak bir şey yok
Falconpolat 91 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.495 Çözümler 10 Beğeniler 2.972 Bugün 18:27 #5 O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi.
O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi.
Because The Internet 38 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 158 Beğeniler 192 Bugün 18:27 #6 MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... Reddite düşmüş bu arada.
MeReKGs67 dedi: Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e. Genişletmek için tıkla... Reddite düşmüş bu arada.
Elma ısıran 91 Bilgin Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.947 Çözümler 20 Beğeniler 4.763 Yer Cupertino Bugün 18:28 #7 Falconpolat dedi: O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi. Genişletmek için tıkla... Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa? Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar?
Falconpolat dedi: O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi. Genişletmek için tıkla... Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa? Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar?
Aeronight 48 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.791 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.294 Yer Noxus Bugün 18:29 #8 Ben bu oyuna hypelı değilim zaten ya. GTA 4 harici fazla GTA oyunu sevmiyorum. 6'dan pek ümidim yok. Rockstar yine mod ve oyuncu düşmanlığıyla PC'ye rezil bir port yapar oyuncular da fixler. Hep öyle oldu. He umarım iyi çıkış yapar orası ayrı.
Ben bu oyuna hypelı değilim zaten ya. GTA 4 harici fazla GTA oyunu sevmiyorum. 6'dan pek ümidim yok. Rockstar yine mod ve oyuncu düşmanlığıyla PC'ye rezil bir port yapar oyuncular da fixler. Hep öyle oldu. He umarım iyi çıkış yapar orası ayrı.
Falconpolat 91 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.495 Çözümler 10 Beğeniler 2.972 Bugün 18:30 #9 Elma ısıran dedi: Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa? Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar? Genişletmek için tıkla... Belli öyle olduğu zaten her şey kontrollü.
Elma ısıran dedi: Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa? Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar? Genişletmek için tıkla... Belli öyle olduğu zaten her şey kontrollü.
Because The Internet 38 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 158 Beğeniler 192 Bugün 18:30 #10 Because The Internet dedi: Reddite düşmüş bu arada. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Fragmandaki hapishane sahnesinin oynanışı var. Aşırı bir spoiler yok.
Because The Internet dedi: Reddite düşmüş bu arada. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Fragmandaki hapishane sahnesinin oynanışı var. Aşırı bir spoiler yok.