Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 58
Üstün
- Makaleler
- 1
İzlemem lazım elim ayağım titriyor.Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e.
Ethem Efe 91
Bilgin
Oyunun başlangıcını gösteriyor, ilk 4 dakika olacak şekilde.Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e.
Spoiler görmek istemiyorsanız açmayın, ben bakmayacağım; ancak indireceğim yine de.
Because The Internet 38
Uzman
Bakmamam lazım ama bakacağım yani yapacak bir şey yok 
O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi.
Because The Internet 38
Uzman
Reddite düşmüş bu arada.Kendi sitesinde yayınladı. Link açılmıyor şu anda ama birazdan düşer Reddit'e.
Elma ısıran 91
Bilgin
Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa?O kadar saçma sapan şeyler sızdırıyor ki ulan bari 6 yıldızlı kovalamaca falan çek. Bu nihayet "promising" gibi.
Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar?
Aeronight 48
Üstün
Ben bu oyuna hypelı değilim zaten ya. GTA 4 harici fazla GTA oyunu sevmiyorum. 6'dan pek ümidim yok. Rockstar yine mod ve oyuncu düşmanlığıyla PC'ye rezil bir port yapar oyuncular da fixler. Hep öyle oldu. He umarım iyi çıkış yapar orası ayrı.
Belli öyle olduğu zaten her şey kontrollü.Ya o çekmiyorsa? Ya test amaçlı Rockstar tarafından kaydedilen ve onlardan çalınan görüntüleri sızdırıyorsa?
Veya daha da ilginci ya Rockstar tarafıyla bir danışıklı dövüş ise bu sızıntılar?
Because The Internet 38
Uzman
Fragmandaki hapishane sahnesinin oynanışı var. Aşırı bir spoiler yok.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Ken Block'un Ford Mustang VISA kart ile 999 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
RTX 5060 & i7-14650HX sistemin Battlefield 1 performansı nasıl?
- Benkogambit
-
-
Çözüldü Everest Parley W, A, S, D tuşları ile yön tuşları yer değiştirdi
- Skyline R34
-