GTA 6: Lucia'nın tribini mi çekeceğiz??

Ben burada Rockstar'in oyuncuya secim hakki taniyacagini dusunuyorum. Ozgurce dolasip istedigini yapabilirsin ama bunun karsiliginda bir takim ufak detaylar daha farkli isler. RDR2'de de ayni durum vardi.

Istersen cinayet isleyip, milleti soyabiliyordun ama dusuk onurlu olunca bazi diyaloglar ve sahneler biraz daha degistirilmis oluyordu. Ama cekirdek senaryo ayni oluyordu.

Evet, ben de bu fotoğrafı gördüm. Rockstar gibi bir firmayla hiç uyuşmayan insanlarla dolu.

Fakat şunu da göz önünde bulunduralım; bu adamların sadece İngiltere'de ofisi yok, neredeyse dünyanın pek çok bölgesinden 6000'e yakın kişi bu oyun için çalışıyor. 20-30 tane popüler kültür kölesinin koca serinin kaderinde rol oynayacağına şahsen ben inanmıyorum ki halen daha önemli isimlerden olan Sam Houser şirketi yönetiyor.

Sam Houser gibi GTA serisinin global olmasında rol oynayan en tepe kişinin "hadi senaryoyu siz yazın" deme gibi bir olayı olacağını da sanmıyorum.

Şahsen ben özgür bir erkeğim. Engel basarım. Tek eşlilik nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…