Ben burada Rockstar'in oyuncuya secim hakki taniyacagini dusunuyorum. Ozgurce dolasip istedigini yapabilirsin ama bunun karsiliginda bir takim ufak detaylar daha farkli isler. RDR2'de de ayni durum vardi.

Istersen cinayet isleyip, milleti soyabiliyordun ama dusuk onurlu olunca bazi diyaloglar ve sahneler biraz daha degistirilmis oluyordu. Ama cekirdek senaryo ayni oluyordu.

Eki Görüntüle 277672

Üsteki videoyu izledim, neredeyse bütün GTA oyunlarını oynamış biri olarak bu fotoğrafı görüce kanım dondu. Kalbim sıkıştı kalp krizi geçiyordum az daha. Fikrimi değiştirdim o sistem bu oyunda olmayacak %90 eminim. Oyun da slop gibi olarak duruyor maalesef ki. Eski oyunlardaki tadı ve eğlenceyi vermeyecek. :(

Evet, ben de bu fotoğrafı gördüm. Rockstar gibi bir firmayla hiç uyuşmayan insanlarla dolu.

Fakat şunu da göz önünde bulunduralım; bu adamların sadece İngiltere'de ofisi yok, neredeyse dünyanın pek çok bölgesinden 6000'e yakın kişi bu oyun için çalışıyor. 20-30 tane popüler kültür kölesinin koca serinin kaderinde rol oynayacağına şahsen ben inanmıyorum ki halen daha önemli isimlerden olan Sam Houser şirketi yönetiyor.

Sam Houser gibi GTA serisinin global olmasında rol oynayan en tepe kişinin "hadi senaryoyu siz yazın" deme gibi bir olayı olacağını da sanmıyorum.

Instagram'da gördüğüm GTA 6 ile ilgili bazı bilgiler:

• Oyunda tek başımıza soygun yaparsak ilişki etkilenecek.
  • Oyunda mesajlara ve aramalara cevap vermez istek ilişki olumsuz yönde etkilenecek.
  • El ele tutuşarak yürümek mümkün olacak ve bunun için bir tuşa basılı tutmak gerekecek.
  • Jason'un Lucia'yı aldatamaması için Rockstar son bir değişiklik ile oyundan h**ker sistemini kaldırdı.

Olm bu ne?
Şahsen ben özgür bir erkeğim. Engel basarım. Tek eşlilik nedir? :hehehe:

Jason'un Lucia'yı aldatamaması için Rockstar son bir değişiklik ile oyundan h**ker sistemini kaldırdı.
Saçmalık bu. Sırf bundan bile binlerce insan almaz. Neredeyse her GTA oyununda olan bir sistemdi bu. Bruh.
Bruhh What GIF