GTA 6 neden geç çıkıyor?

creazy

Başarılı
Merhaba, aklıma takılan bir konu var.

Şimdi baktığımızda GTA 4, 2008'de çıkan bir oyundu; GTA 5 ise 2013'te çıktı. Arada yaklaşık 5 yıl var.
Ancak 2013'ten bu yana 12 yıl geçti ve 2026'ya girmemize rağmen hâlâ GTA 6 çıkmadı.
Sizce bunun sebebi nedir?

Saygılar, teşekkürler.

Söğüşlediler GTA 5'i de ondan.

Beklentinin büyük olması, sızdırma problemleri, daha iyisini yaparız fikirleri... Birçok etkeni var.

Anladım. Sizce bu oyun, oluşan büyük beklentiyi fazlasıyla karşılar mı; yoksa Cyberpunk 2077'de olduğu gibi bir hayal kırıklığı mı yaratır?

GTA 5 hala ekmek yedirdiği için de olabilir.

Anladım. Sizce bu oyun, oluşan büyük beklentiyi fazlasıyla karşılar mı; yoksa Cyberpunk 2077'de olduğu gibi bir hayal kırıklığı mı yaratır?
Yaşatmaması için erteliyorlar. Bana göre dünyanın en iyisi olacak.

GTA 5 hala ekmek yedirdiği için de olabilir.
Haklısınız hile yerine oyun içi para alanları geçtim, ben bile 4 kere aldım GTA 5'i.

Manyak gibi hype var hocam, bunları karşılayabilmek için erteliyorlar sürekli. Adam akıllı çıkacaksa razıyım ertelemeye. CP 2077 gibi olmaz, CD Projekt firmasını Rockstar Games ile bir tutmayın hocam.

Ya şimdi teknolojiden teknolojiye fark var. GTA 4'ten GTA 5'e geçmek için sarf edilen teknoloji atılımı GTA 5 ile GTA 6'ya geçmek için sarf edilenden de hafiftir. Zira GTA 4 nerede GTA 5'in çeşitliliği nerede. GTA 4 öyle dehşet, çok güzel, aman yarabbi dedirtecek oyun değildi sadece normal güzel bir oyundu. İstediğin kadar GTA 4'ü öv, Enis Kirazoğlu gelsin GTA 4 daha iyi desin fark etmez. GTA 5 hepsinden farklı, GTA 5 bu serinin PEAK noktası. Hem itibar olarak GTA 5'i geçecek oyun yapması ayrı zor hem teknoloji olarak yapması da zordur herhalde diye düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…