GTA 6 Netflix fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dediklerini reddetmiyorum zaten. Fakat bütçe farkı ortada. Animasyonlar ortada. Vuruş hissi falan gördüğüm kadarıyla çok daha aşağıda. Vahşet seviyesi de öyle. Tlou Part 2 de çok daha fazla kan vardı vurunca harbiden öldürdüm diyordun. GTA 6 bu konuda daha çok GTA 5 e benzemiş. Bunun sebebini de anlayabiliyorum ama bu daha kötü olduğunu değiştirmiyor.

Ya milyar dolarlık şirketsin zor da değil Türkçe eklemek ama umurlarında değiliz demek ki. Ben de almam o zaman zaten online girmiyorum GTA oynarken.
Kanka Milyar dolarlık şirket olmak ile alakası yok. Yaklaşık 4 sene GTA'nın Türkiyedeki en büyük discord sunucusunda yöneticilik yapmış birisi olarak söylüyorum. GTA communitisine Türkler kadar zarar veren bir ülke yoktur. Hileciler vs emin ol abartmıyorum. Ayrıca Türklerin yaptığı map sayısı rp serverları hep çok daha dandik oluyordu. Türkiye communitisi oldukça bilinçsizdi. Sadece sayı ile alakası yok bunun.

Vahşetin GTA oyunlarında kan olarak değil fantezisel olarak var olduğunu düşünüyorum ben.

GTA 3 ve türevlerinden (Vice City-SA) GTA 4'e geçtiğimizde her şey bambaşka olmuş; pikseller yerini yuvarlak köşelere, 8 gen lastikler tam yuvarlak lastiklere geçmiş, hasar ve etkileşimler bambaşka olmuştu. Keza 4'ten 5'e geçtiğimizde sadece yeni hikayesi olan bir oyun değil, bütün grafik ve davranışların değiştiği, gerçekten yeni oyun bu dedirten yükseltmeler vardı. Ancak bu 6. oyuna baktığımızda en basit olan şey, karakterimizin telefonu bile 2018'den kalmış; alt üst kısımları halen olan bir telefon. En basitinden çentikli bir iFruit beklerdim. Asansör sahnesinde kadının kıyafetinin kenarları köşeli ve pikselli duruyor; keza şişman adamın tişört hareketleri de gerçekçi değil, baya baya yapay şekilde duruyor. Araç kapısını daha önceki oyunlarda ya camı kırıp açıyordu (ki en gerçekçi olan bu bence) ya da maymuncuk ile adam cebinden levye çıkarttı ve levye yok oldu? Sıfır mantık. Çıkan oyun bu olacaksa çok büyük topa tutulacak rockstar.

Çinliler daha mı iyi? Ya da Ruslar?

Bu izlediğimizin en az 6-7 ay önceki bir build olduğunu düşünüyorum. O rezil UI ve bazı grafiksel hatalarla çıkma şansı yok çünkü. Sonraki build'lerde beni hayal kırıklığına uğratan bu gunfight değimiş midir ondan emin değilim ama.

@Winner, ne 60'ı ya 30'un altına düştüğü bile oluyor. Açık dünyada PSSR ve kötü grafik göze çarpıyor. Bu çapta bir oyun için normal kabul edelim hadi ama 60 FPS sanmıyorum.

Arayüzü beğenmedim. Yukarıda yazdıklarım da var. Beklentim yüksek, hypelandım.

Böyle bir görüntü göremezsin hiçbirinde : ) Abartmıyorum dedim. Ayrıca Rus ve Çin maplarini görebilirsin Rockstar maplarinde Türklerde doğru düzgün bu tarz işleri yapanlar yok.
Milyonda 1 vs her sunucuda olan Çinli hackerlar. Ne zaman 5 online girsem, bana Çinli hileciler denk geliyor. Ayrıca 3. taraf maplerin yapılması ile Türkçe altyazının ne alakası var?

Açık dünyada çok MotionBlur, Alan Derinliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…