ElonXMusk 59

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, arkada izliyorum ve bir rollenme geldi. Yarışlar, vuruş mekanikleri, animasyonlar, karakterler, çatışmalar, paralar dostum, bu oyun mükemmel. Abi soyguna girerken silahı arkamıza alıyoruz, partileme var. En iyisi ne biliyor musunuz? Lucia var dostum! Karakter çok güzel ve çok iyi yapılmış! Bu nasıl bir fragman böyle? THIS IS GTA VI.

Ben gerçekten çok beğendim grafikler mükemmel, sol altta 3D map falan var. Oyunu oynarken gerçekten Miami'yi yaşıyoruz gibi hissettirecek bence.
Abi, çok iyi bir oyun ya bu. Aga acayip heyecanlıyım. Bir anda kendimi suçlu sandım.

Açıkçası çok beğenmedim. 13 yılın ardından çıkacak şey, RDR 2 + GTA 5 birleşmesi olmuş ve Netflix'te dahi Türkçe altyazı olmaması oyunu almama sebeplerimden olacak.
Neden herkes bunu diyor?

Abi, çok iyi bir oyun ya bu. Aga acayip heyecanlıyım. Bir anda kendimi suçlu sandım.

Neden herkes bunu diyor?
13 yılda dünya kadar oyun çıktı. GTA 5 çıktığında grafikler acayip muhteşem ve gerçekçi gelmişti. İlk başlangıç soygunu, kar mekaniği falan muhteşem olmuştu ama bu oyun aynısını hissettirmedi. Muhtemelen GTA 5'in en çok oynandığı ilk 5 ülkeden biri olmamıza rağmen halen Türkçe altyazı ve Türkçe menüler eklenmemesi Rockstar'ın bizi iplemediğinin en önemli noktası.