Mekanikler vb. şeyler tam olarak istediğim gibiydi ve build olarak şunu söyleyeyim, bu build final build değil arkadaşlar, playable bir build olduğu bariz belli. O yüzden beklentiyi biraz da artırdı. Ben de dünyanın en iyisi diyebilirim şu haliyle bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max Payne 3'ün çatışma özellikleri ile RDR 2 grafikleri harmanlanmış. Özellikle sahne sahne gözlenebiliyor. Konsol özeti olduğu için grafiklere pek yorum yapmak istemiyorum ama bence fena değil ve güzel potansiyeli var. Sadece bazı sahnelerde çok basit geliştirilmiş dandik olmuş gibi geldi.Özellikle denize atlama sahnesi falan. Fakat bence kesinlikle potansiyeli yüksek. Gerisi senaryoda ve online yönetiminde. RDR 2 üzeri hikaye gelmesini beklemiyorum. Ama ne yalan söyleyeyim bendeki emektar series s'i yükseltsem iyi olacak. Siparişi geçeyim şimdiden : )

Sanırım grafikli GTA 5 değilmiş.
1787859187352.webp

Karşılaştırmak saçma farkındayım ama milyar dolar akıtılan oyundaki animasyon kalitesi nasıl The Last of Us Part 2 den kötü olabiliyor. Netflixden izleyip bir daha tlou part 2 açtım abi adamlar 2020 de nasıl bunu yapmayı başarmışlar acaba. Vuruş hissi animasyonlar falan GTA 6 dan daha iyi duruyor.