Ethem Efe 92
Bilgin
TLOU2 geniş çaplı bir açık dünya değil çünkü.TLOU Part 2'deki animasyonlara bak, o zaman gerçekten iyi animasyonu görürsün. GTA 6 animasyonları kötü demiyorum zaten ama TLOU Part 2 daha iyi.
TLOU2 geniş çaplı bir açık dünya değil çünkü.TLOU Part 2'deki animasyonlara bak, o zaman gerçekten iyi animasyonu görürsün. GTA 6 animasyonları kötü demiyorum zaten ama TLOU Part 2 daha iyi.
Daha iyi olduğu için. Ben Tlou Part 2 oynadıktan sonra diğer oyunlara uzun süre girememiştim. O vuruş hissi ve animasyon kalitesinden sonra. RDR 2 ona en çok yaklaşan oyun ama o da hantaldı mesela. Akıcı değildi. GTA 6 ise akıcılığı arttırıp animasyon kalitesini düşürmüş. Beklenilen bir şey.
Ben boşuna demiyorum oyun dünyasının en iyi şirketi diye. 10 yılda bir oyun çıkarıyorlar ama çok iyi çıkartıyorlar.Adamlar RDR 2'nin de üstüne koymayı becermişler be, umduğumdan daha da iyi bir oyun olacak bu. Silah UI'ını beğensem de can barı pastel boyayla çizilmiş gibi be. Haritanın orijinal oyuna saygı olarak dairesel olmasını beklerdim ama o da tercih meselesi. Onun dışında geri kalan ne varsa harika olacak gibi duruyor. Gene Rockstar, gene harika ötesi bir yapım.
Tamam zaten bunu reddeden yok. Bu durum dediğimi de değiştirmiyor. Daha iyi mi evet. Sebepleri var mı evet.
Ne kadar saçma ya. Neyse tamam.Daha iyi olduğu için. Ben Tlou Part 2 oynadıktan sonra diğer oyunlara uzun süre girememiştim. O vuruş hissi ve animasyon kalitesinden sonra. RDR 2 ona en çok yaklaşan oyun ama o da hantaldı mesela. Akıcı değildi. GTA 6 ise akıcılığı arttırıp animasyon kalitesini düşürmüş. Beklenilen bir şey.
SONUNDA BİRİ ŞUNU SÖYLEDİ... Abi animasyonlar bu devasa bütçeyle nasıl kendisinin çeyrek bütçesine sahip oyundan zayıf olabilir? Gunfight, animasyonlar TLOU'dan daha zayıf. Umarım 6 ay önceki build falandır bu gördüklerimiz.Karşılaştırmak saçma farkındayım ama milyar dolar akıtılan oyundaki animasyon kalitesi nasıl The Last of Us Part 2 den kötü olabiliyor. Netflixden izleyip bir daha tlou part 2 açtım abi adamlar 2020 de nasıl bunu yapmayı başarmışlar acaba. Vuruş hissi animasyonlar falan GTA 6 dan daha iyi duruyor.
Rollere girdim ben simdiden.Ama buyuk bir sorun var ki; konsolum yok. Sad...