egenowbusy

Uzman
Makaleler
1
GTA 6 pazarlaması yazın başlıyor. Ön siparişler yazın açılır diye düşünüyorum. Malum Türkiye'de oyun yasası konuşuluyor. GTA 6 Türkiye'de yasaklanırsa bu oyunu TR hesabından alamam. Bu yüzden ABD hesabı açtım. Ön sipariş açılınca gift Card ile oyunu almayı planlıyorum. Sorun olur mu?

Kullanımda her zaman hesabı oluşturduğun ülkenin IP'sinden veya o ülkenin çevresinde bulunan dost ülkelerin IP'sinden (örneğin Kanada'dan bir bağlantıyla da girebilirsin ama Meksika sorun çıkartabilir) başka IP ile girmezsen bir şey olmaz diye düşünüyorum eğer özel olarak VPN-VPS'lere karşı bir engelleme sistemi yoksa.

Kullanımda her zaman hesabı oluşturduğun ülkenin IP'sinden veya o ülkenin çevresinde bulunan dost ülkelerin IP'sinden (örneğin Kanada'dan bir bağlantıyla da girebilirsin ama Meksika sorun çıkartabilir) başka IP ile girmezsen bir şey olmaz diye düşünüyorum eğer özel olarak VPN-VPS'lere karşı bir engelleme sistemi yoksa.

VPN'siz ABD PSN hesabıyla PS5 kullanıyorum şu an. 2 gündür sorun yaşamadım. Türkiye IP'sinden ABD PSN hesabıyla kullanabiliyorum. İnternetten araştırdığımda ve sık sık yapay zekaya sorduğumda VPN'siz farklı konum PS hizmetleri kullanmanın sorun olmayacağını söylüyor.

Ben de merak ediyordum bunu. Ancak Bulgaristan veya Yunanistan daha iyi gibi sanki ne bileyim yakin diye avantaji olur mu?

Ben açıkçası Avrupa PSN hesabı açmanı tavsiye etmem. Artık bundan sonra kimlik yaş doğrulama sistemleri geliyor yavaş yavaş öyle geliyor bana. ABD en mantıklısı bence.

Arkadaslar size cok samimi soyluyorum. GTA 6 yasaklanana kadar PUBG var, CS 2 var. Bunlarin icindeki o kasa acilimi vs. hepsi kumar ve kumara özendriyor. Hal boyle iken ve Rockstar gibi dev firmayi kimse karsisina almaz. Alsada Rockstar bunun icin gelir kendi ofislerini açar TR'de. Yani öyle bir sey olmayacak bosuna boyle seyler dusunmeyin.

Arkadaslar size cok samimi soyluyorum. GTA 6 yasaklanana kadar PUBG var, CS 2 var. Bunlarin icindeki o kasa acilimi vs. hepsi kumar ve kumara özendriyor. Hal boyle iken ve Rockstar gibi dev firmayi kimse karsisina almaz. Alsada Rockstar bunun icin gelir kendi ofislerini açar TR'de. Yani öyle bir sey olmayacak bosuna boyle seyler dusunmeyin.
Hocam Rockstar ne zaman Türkiye için özel bir şey yaptı. Yaptıkları tek şey online heist için Twitter'da Türkçe reklam basmak. Ben ofis açacağını hiç düşünmüyorum, ve evet örnekteki oyunlar o unsurları içeriyor ama GTA serisi hepsini birden içeriyor en büyük sıkıntısı o. Ne ararsan var.

Hocam Rockstar ne zaman Türkiye için özel bir şey yaptı. Yaptıkları tek şey online heist için Twitter'da Türkçe reklam basmak. Ben ofis açacağını hiç düşünmüyorum, ve evet örnekteki oyunlar o unsurları içeriyor ama GTA serisi hepsini birden içeriyor en büyük sıkıntısı o. Ne ararsan var.
Olmaz merak etmeyin yasaklansa GTA 4, GTA 5 yasaklanirdi.

CS2 tamam da PUBG ne alaka?

Rockstar niye ülkede ofis açsın? Oyunlarının hiçbirinde daha Türkçe desteği yok. Adamların umrunda mı sence Türkiye?