Semih_gdk10

Becerikli
GTA 6'nın sizce optimizasyonu nasıl olur? Sizce PC ve konsolda GTA 5 iyiydi. PC'nin ama 2 sene sonra çıktı, ama o kadar geç çıkarmazlar. Çok beklediler zaten. Konsolda iyiydi ama RDR2 fena değildi, ama çok hata vardı. Konsolda klasik iyiydi. GTA 6 nasıl olur sizce? Xbox ve PS5'te 30 FPS çalıştırır. Rockstar PS5 Pro için özel sürüm çıkarmaz. PS5 Pro 60 FPS diye bir şey olmaz bence ama PC çok önemli. Sizce nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 6'nın sizce optimizasyonu nasıl olur? Sizce PC ve konsolda GTA 5 iyiydi. PC'nin ama 2 sene sonra çıktı, ama o kadar geç çıkarmazlar. Çok beklediler zaten. Konsolda iyiydi ama RDR2 fena değildi, ama çok hata vardı. Konsolda klasik iyiydi. GTA 6 nasıl olur sizce? Xbox ve PS5'te 30 FPS çalıştırır. Rockstar PS5 Pro için özel sürüm çıkarmaz. PS5 Pro 60 FPS diye bir şey olmaz bence ama PC çok önemli. Sizce nasıl olur?
GTA 5'in ilk çıktığın da optimizasyonu kötüydü daha doğrusu her yeni çıkan oyunun optimizasyon sorunu oluyor. Bunda da aynı şey olacaktır bence.

Yıl olmuş 2026 PC'ye çok geç çıkacağını sanmıyorum ben. Optimizasyonu kötü olabilir başta.

Pro'ya özel sürüm yapacaklarını sanmam, fakat oyun PS5 Pro'da (Ki bu benim görüşüm) sabit 60 FPS olarak çıkabilir. Onun dışında, PS5 ve PS5 Slim'den pek de bir farkı olmaz.