RamKokusuSeven 52
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir şey fark ettim virüssüz bile olsa benim R5 2600, 8 GB RAM ve 1650 açmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kolpa gibi geliyor, kesin virüslü. Adam para karşılığı oylama yaparak klip sızdırıyor. Neden Full oyunu yayınlasın ki para kazanırken. İnsanlar virüssüz olduğuna emin olsa yükler kendi oynar zaten adama para yedirmez.
Çocukluğumdan beri gördüğüm her sızıntı böyle senin gibi gelir, sazan.avi falan diyenler olurdu ama günün sonunda hep gerçek çıktılar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Ben bu sürümün gerçek olduğunu düşünmüyorum, gündemden yararlanmaya çalışılan bir olay gibi görünüyor.
Açar ama sadece açarBir şey fark ettim virüssüz bile olsa benim R5 2600, 8 GB RAM ve 1650 açmaz.
Yani bilmiyorum.Açar ama sadece açar
Sizce dediğim gibi sanal makinede denesek ne olur?
Sanal makine fayda etmez ona gercekten fidye yazilimi iceriyorsa veya farkli seyler kart bilgilerini falan hic girmedigin hatta senin hakkinda hic bilgi barindirmayan bir bilgisayara indirip offline modda denemek gerekli.Açar ama sadece açar
Konu GTA 6 olduğu zaman birçok haber yalan veya asılsız olduğu için biraz beklemek faydalı olur. Senin de bileceğin gibi; eskiden GTA serisi eskiden kendini çok kanıtlamış bir seri değildi. Günümüzde GTA 6 konusunda beklenti arşa çıktığı için uyanık olmakta fayda var.Çocukluğumdan beri gördüğüm her sızıntı böyle senin gibi gelir, sazan.avi falan diyenler olurdu ama günün sonunda hep gerçek çıktılar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Umarım sızmamıştır yine de çünkü yazık olur emeğe. Rockstar'ı sevmesem de 2 milyar dolarlık emek kolay değil.
![]()
Elimde Windows 7 PC var, tek bilgimin olmadığı bilgisayarSanal makine fayda etmez ona gercekten fidye yazilimi iceriyorsa veya farkli seyler kart bilgilerini falan hic girmedigin hatta senin hakkinda hic bilgi barindirmayan bir bilgisayara indirip offline modda denemek gerekli.![]()
Açar ama sadece açar
Konu GTA 6 olduğu zaman birçok haber yalan veya asılsız olduğu için biraz beklemek faydalı olur. Senin de bileceğin gibi; eskiden GTA serisi eskiden kendini çok kanıtlamış bir seri değildi. Günümüzde GTA 6 konusunda beklenti arşa çıktığı için uyanık olmakta fayda var.