Bana kolpa gibi geliyor, kesin virüslü. Adam para karşılığı oylama yaparak klip sızdırıyor. Neden Full oyunu yayınlasın ki para kazanırken. İnsanlar virüssüz olduğuna emin olsa yükler kendi oynar zaten adama para yedirmez.

CS.Rin'de sahte bir seyi yayinlanmasi mumkun degil zaten. Sıkı denetleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sürümün gerçek olduğunu düşünmüyorum, gündemden yararlanmaya çalışılan bir olay gibi görünüyor.

Çocukluğumdan beri gördüğüm her sızıntı böyle senin gibi gelir, sazan.avi falan diyenler olurdu ama günün sonunda hep gerçek çıktılar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 😅 Umarım sızmamıştır yine de çünkü yazık olur emeğe. Rockstar'ı sevmesem de 2 milyar dolarlık emek kolay değil. 😂

Açar ama sadece açar :(

Sizce dediğim gibi sanal makinede denesek ne olur?
Sanal makine fayda etmez ona gercekten fidye yazilimi iceriyorsa veya farkli seyler kart bilgilerini falan hic girmedigin hatta senin hakkinda hic bilgi barindirmayan bir bilgisayara indirip offline modda denemek gerekli. 😅

Çocukluğumdan beri gördüğüm her sızıntı böyle senin gibi gelir, sazan.avi falan diyenler olurdu ama günün sonunda hep gerçek çıktılar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 😅 Umarım sızmamıştır yine de çünkü yazık olur emeğe. Rockstar'ı sevmesem de 2 milyar dolarlık emek kolay değil. 😂
Konu GTA 6 olduğu zaman birçok haber yalan veya asılsız olduğu için biraz beklemek faydalı olur. Senin de bileceğin gibi; eskiden GTA serisi eskiden kendini çok kanıtlamış bir seri değildi. Günümüzde GTA 6 konusunda beklenti arşa çıktığı için uyanık olmakta fayda var.

Sanal makine fayda etmez ona gercekten fidye yazilimi iceriyorsa veya farkli seyler kart bilgilerini falan hic girmedigin hatta senin hakkinda hic bilgi barindirmayan bir bilgisayara indirip offline modda denemek gerekli. 😅
Elimde Windows 7 PC var, tek bilgimin olmadığı bilgisayar :D.

Konu GTA 6 olduğu zaman birçok haber yalan veya asılsız olduğu için biraz beklemek faydalı olur. Senin de bileceğin gibi; eskiden GTA serisi eskiden kendini çok kanıtlamış bir seri değildi. Günümüzde GTA 6 konusunda beklenti arşa çıktığı için uyanık olmakta fayda var.

Zaten asla ilk korsan sürümleri indirmem. PC dahi yok şu an. PC olsaydı dark web'te dolanır, linki bulurdum herhalde. 😂 Ama gerçekten düşmüşse yarın veya bir güne Torrent'e sızar, birileri yükler.