GTA 6 Rockstar Games sitesine resmi olarak eklendi

Sizce DLSS mi daha iyi FSR mi? Ben DLSS'in hiç deneyimlemedim sürekli FSR kullandım.
Bana kalsa DLSS yerine ham gücü yüksek kart üretsinler. Ben ne DLSS'i seviyorum ne de FSR'ı. İki teknoloji de ''fake'' kare yaratarak göz aldatmacası yapıyor tabiri caizse.

Ham gücü yüksek kart üretirlerse DLSS ve FSR gibi yardımcı yazılım/algoritmalara gerek kalmaz.

Öyle, mesela RTX 3060 Ti ve 4060 arasında DLSS ve FG var diye 4060 seçiyoruz daha yeni ve uzun ömürlü diye. İleride dediğiniz ham gücü yükseltme olayı olursa ileride insanların bir sonraki nesile geçme dertleri olmaz.
Büyük ihtimalle yapmaya çalıştıkları şey pazarlama stratejisi.

Dediğim gibi hocam mesela 1080p bir oyunda DLSS veya FSR'ı Ultra performansa çektiğin zaman oyun aşırı bulanık oluyor. Eğer 2K ve Üstü bir çözünürlük kullanırken DLSS'i Ultra performansa alıp kullanıldığı zaman, görüntüde fazla bozulma olmuyor.

Yani biliyorsun, 1080P'de Ultra performansa almak 4K'da Ultra performansa almaktan çok daha kötü gözüktürüyor oyunu. 1080P'de Kalite ve Dengeliden sonrası adamı kör eder bence.

Şimdi GTA 6'da 1080p oynayan birisi DLSS Ultra performansa ile akıcı oynayabiliyorsa bu sefer görüntüsü çamur gibi olacak. Çözünürlük arttırsa bu sefer FPS yetmeyecek gibi gibi.

Bu olayın pek gelişeceğini sanmam. Eğer donanım ile bu sorunu hallederlerse bilmem ama Ultra performans kısmının görüntü anlamında düzeleceğini sanmam yakın bir gelecekte.

Son düzenleme:
GTA 6 çıktığında kesin GeForce now (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) konuları göreceğiz milyon tane, insanlar yeniden bu programlara ihtiyaç duyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…