GTA 6 Rockstar Games sitesine resmi olarak eklendi

1080p 60 FPS çalışmayacaksa bizim için pek iyi olmaz.
Oyunun konsol versiyonuna grafik ayarı eklerlerse, fidelity ve performance olacak şekilde 2 mod yaparlarsa olabilir, neden olmasın.

Ama PS3/Xbox 360 oyunu olan GTA 5'i bile 2 jenerasyon sonra 60fps çalıştırmayı başardılar. GTA 6'nın PS6'da bile 1080p çözünürlük üzerinde 60fps çalışacağını zannetmiyorum.

@679 Pro çıkarsa muhtemelen 1080p 60 FPS oynatır ama düz PS5 için çok mümkünsüz. Oyunu bunun için bayağı kısmaları gerekecek ki bu, oyun zevkini düşürecektir.

@Liberteen Konsolda 30 FPS'in bu tür bir oyun için sorun olacağını düşünmüyorum. 40xx serisi kartlarla kaç FPS vereceğini merak ediyorum şu anlık.
Şöyle bir fark oluşur, GTA 6 Online kısmında Xbox Series X sahibi 60fps oynayabiliyorken Xbox Series S sahibi kullanıcı 30fps üzerine çıkamıyorsa bu rekabetçi açıdan avantaj/dezavantaj sağlar. Bu da bende soru işareti oluşturuyor, Rockstar bununla da uğraşmayarak oyunu bütün konsollarda 30 fps'e kilitleyebilir de.

RTX 40 serisi kartların pabucu çoktan dama atılmış olacak GTA 6 PC'ye geldiğinde.

Benim tahminim eğer oyunu DLSS desteği ile yaparlarsa çözünürlük düşürerek giriş seviyesinden üst segmente kadar hiç bir kartta yetersiz fps sorunu yaşanmaz. Ama oyun çıktıktan sonra DLSS 4.0 geldi ve yahut DLSS 4.5 geldi derlerse zaten o zaman RTX 40 serisi kartların pabucu dama atılmış olacak. Benim de sinirimi bozan o, sistem topladım oyun çıkana kadar RTX 50 serisi kartlar bile eskimiş olacak.

Herhalde 5K olur. Yerel fiyatlandirma yapilacagini sanmiyorum.

FSR 3 modu halleder o işi ya. Online için riskli işte o sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…