1080p'de 60 FPS verir bence Rockstar öyle bir hata yapmaz.1080p 60 FPS çalışmayacaksa bizim için pek iyi olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Oyunun konsol versiyonuna grafik ayarı eklerlerse, fidelity ve performance olacak şekilde 2 mod yaparlarsa olabilir, neden olmasın.1080p 60 FPS çalışmayacaksa bizim için pek iyi olmaz.
Ama PS3/Xbox 360 oyunu olan GTA 5'i bile 2 jenerasyon sonra 60fps çalıştırmayı başardılar. GTA 6'nın PS6'da bile 1080p çözünürlük üzerinde 60fps çalışacağını zannetmiyorum.
@Liberteen Konsolda 30 FPS'in bu tür bir oyun için sorun olacağını düşünmüyorum. 40xx serisi kartlarla kaç FPS vereceğini merak ediyorum şu anlık.
- Makaleler
- 7
Konsollarda 30 FPS artık milletin gözüne batmaya başladı baya. 60 FPS görünce millet.@Liberteen Konsolda 30 FPS'in bu tür bir oyun için sorun olacağını düşünmüyorum. 40xx serisi kartlarla kaç FPS vereceğini merak ediyorum şu anlık.
Şöyle bir fark oluşur, GTA 6 Online kısmında Xbox Series X sahibi 60fps oynayabiliyorken Xbox Series S sahibi kullanıcı 30fps üzerine çıkamıyorsa bu rekabetçi açıdan avantaj/dezavantaj sağlar. Bu da bende soru işareti oluşturuyor, Rockstar bununla da uğraşmayarak oyunu bütün konsollarda 30 fps'e kilitleyebilir de.@Liberteen Konsolda 30 FPS'in bu tür bir oyun için sorun olacağını düşünmüyorum. 40xx serisi kartlarla kaç FPS vereceğini merak ediyorum şu anlık.
RTX 40 serisi kartların pabucu çoktan dama atılmış olacak GTA 6 PC'ye geldiğinde.
Benim tahminim eğer oyunu DLSS desteği ile yaparlarsa çözünürlük düşürerek giriş seviyesinden üst segmente kadar hiç bir kartta yetersiz fps sorunu yaşanmaz. Ama oyun çıktıktan sonra DLSS 4.0 geldi ve yahut DLSS 4.5 geldi derlerse zaten o zaman RTX 40 serisi kartların pabucu dama atılmış olacak. Benim de sinirimi bozan o, sistem topladım oyun çıkana kadar RTX 50 serisi kartlar bile eskimiş olacak.
Arabanın torpido kısmında 6 euro 30 cent bulunca erkekler:
- Makaleler
- 7
Benim tahminim eğer oyunu DLSS desteği ile yaparlarsa çözünürlük düşürerek giriş seviyesinden üst segmente kadar hiçbir kartta yetersiz FPS sorunu yaşanmaz. Ama oyun çıktıktan sonra DLSS 4.0 geldi veyahut DLSS 4.5 geldi derlerse zaten o zaman RTX 40 serisi kartların pabucu dama atılmış olacak. Benim de sinirimi bozan O, sistem topladım oyun çıkana kadar RTX 50 serisi kartlar bile eskimiş olacak.![]()
FSR 3 modu halleder o işi ya.
Yeni konular
-
-
-
-
Laptop almak için Amazon Prime Day beklenmeli mi?
- PoseidonWhisper
-
-
-
300 Hz monitörde 500 FPS almanın bir faydası var mı?
- ltcolbaron41
-
İkinci el Moza R3 aldıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
- Michael Scofield
-
-