Kırmıyor zaten, bildiğim repack yapıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Birden fazla paket şeklinde çıkarsa $70-100 arası bir fiyatlandırması olacaktır. Günümüzde çoğu AAA oyun böyle çıkıyor.
Ayrıca oyunun kırılması hiç bir şey ifade etmiyor. GTA 6'nın hikaye kısmı için oyunculara GTA V ve RDR2'deki gibi 1 ay süre tanıdıktan sonra Online kısmını açacaklardır. Planladıkları içeriklerin çoğunu da oyunun online kısmına entegre edeceklerdir. Oyun, çıkış yılını takip eden yıllarda online odaklı bir oyun olacak diye düşünüyorum.
Ayrıca oyunun kırılması hiç bir şey ifade etmiyor. GTA 6'nın hikaye kısmı için oyunculara GTA V ve RDR2'deki gibi 1 ay süre tanıdıktan sonra Online kısmını açacaklardır. Planladıkları içeriklerin çoğunu da oyunun online kısmına entegre edeceklerdir. Oyun, çıkış yılını takip eden yıllarda online odaklı bir oyun olacak diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 7
Biliyorum. Empress kırar belki yine.
Ben de öyle düşünüyorum.Birden fazla paket şeklinde çıkarsa $70-100 arası bir fiyatlandırması olacaktır. Günümüzde çoğu AAA oyun böyle çıkıyor.
Büyük ihtimalle çok kaliteli bir Online kısım yapacaklar. Onun için de ayrı heyecanlıyım.Ayrıca oyunun kırılması hiç bir şey ifade etmiyor. GTA 6'nın hikaye kısmı için oyunculara GTA V ve RDR2'deki gibi 1 ay süre tanıdıktan sonra Online kısmını açacaklardır. Planladıkları içeriklerin çoğunu da oyunun online kısmına entegre edeceklerdir. Oyun, çıkış yılını takip eden yıllarda online odaklı bir oyun olacak diye düşünüyorum.
Denuvo koruması mı var GTA oyunlarında?
- Makaleler
- 7
Ayrıca oyunun kırılması hiçbir şey ifade etmiyor. GTA 6'nın hikaye kısmı için oyunculara GTA V ve RDR2'deki gibi 1 ay süre tanıdıktan sonra Online kısmını açacaklardır. Planladıkları içeriklerin çoğunu da oyunun Online kısmına entegre edeceklerdir. Oyun, çıkış yılını takip eden yıllarda Online odaklı bir oyun olacak diye düşünüyorum.
Bu sefer çok iyi bir önlem alacaklar gibime geliyor. Ne dandik oyunlar bile artık kırılmıyor bunda iyi güzel önlemini alırlar.
80 dolar diye tahmin ediyorum.2025 senesinde çıkacak olan GTA 6, Rockstar Games Launcher'ine resmi olarak eklendi. Ön siparişe ne zaman açılır bilemiyoruz fakat oyun çıkışına birkaç ay kala muhtemelen ön siparişe açılabilir.
Kaynak
Sizce fiyat ne kadar olacak?
Eki Görüntüle 25441
Şimdiden para biriktirmeye başlasam mı acaba? Babam o kadar büyük birikimi görürse şüphelenir ama bakalım
- Makaleler
- 7
Denuvo yok diye biliyorum. Ama sadece tek bir sürümü kırıldı. Diğerleri kırılmadı güncel versiyonları falan.
Hiç sevmem böyle şeyleri, umarım olmaz. Singleplayer'da daha çok eğleniyorum ben şahsen.Birden fazla paket şeklinde çıkarsa $70-100 arası bir fiyatlandırması olacaktır. Günümüzde çoğu AAA oyun böyle çıkıyor.
Yapabilirsen Dolar olarak biriktir.80 dolar diye tahmin ediyorum.
Şimdiden para biriktirmeye başlasam mı acaba? Babam o kadar büyük birikimi görürse şüphelenir ama bakalım![]()