18580

Çalışkan
Şu an konuşmak için erken biliyorum benim sistemim rahat kaldırır. Fakat benim merak ettiğim konu Rockstar Games 3060 gibi bir ekran kartına bunu nasıl optimize edecek.

GTA 5 yenilenmiş sürüm bile önerilen 3060 istiyor ki 3060 RTX konusunda ahım şahım bir kart değil. Ben öyle umutlu değilim 3080 altı kartlardan. Teknoloji ne kadar gelişecek o gösterir ancak bunların kaderini.

GTA 5 yenilenmiş sürüm bile önerilen 3060 istiyor ki 3060 RTX konusunda ahım şahım bir kart değil. Ben öyle umutlu değilim 3080 altı kartlardan. Teknoloji ne kadar gelişecek o gösterir ancak bunların kaderini.
Hocam 3050 mobil kullanıyorum istediği ekran kartımın bir düşük modeli olmasına rağmen en yüksek ayarlarda rahat 120 FPS görebiliyorum.(Turbo boost kapalı + overclock ayarları fabrika ayarı)

Ekran kartları FG ve DLSS ile bir şekilde götürür de iyi işlemci isteyecek ben size söyleyeyim. Bana kalırsa 1080 Ultra için işlemci olarak minimum 7500F. 4060Ti, FG DLSS ile 80-90 FPS'leri görür. Tabi GTA 5'teki gibi bir çok gereksiz ileri düzey gölge ayarlarını açmazsanız.

Yanlış bilgi: Minimum NVIDIA GeForce GTX 960 gerekmektedir.
Ona bakılırsa aynı firma RDR1'in PC sürümü için minimum RTX 2070 istiyor. Sence ne kadar mantıklı?
Bana kalırsa RTX 2060 Super üzeri gerekir gibi. Minimum 8 GB VRAM gerekecek diye hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an konuşmak için erken biliyorum benim sistemim rahat kaldırır. Fakat benim merak ettiğim konu Rockstar Games 3060 gibi bir ekran kartına bunu nasıl optimize edecek.

Minimum 3060 ister gibi duruyor. Oyunda her yerde RT var 2000 serisi direkt cortlar 3000 de ucundan kurtarır bence. Ha tabii çok iyi optimizasyon yaparlarsa ayrı konu.