O zaman Enis Kirazoğlu gibi kişilerin Rockstar yetkilileri ile sağlam kaynaklar eşliğinde bir görüşme falan yapması lazım ama uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.@Lemrado, GTA 5 için de imza kampanyası yapıldı, hatta ben de katılmıştım. Ancak sonuç nafile. Bu tarz değil de ses getirecek şeyler yapmamız gerekiyor. X'de tweet atmak da etkilemez. Rockstar ile doğrudan iletişime geçecek insanların olması lazım ama zor.
Hocam en uygunu, benim dediğim yöntem. Oyunu satın alıp, iade edeceksin. İade sebebinede Türkçe dil desteklememesini, o yüzden iade ettiğini açıklayan kısa ve net bir yazı yazacaksın. Tabii bunu bir kişi yapmayacak, organize şekilde ekip halinde yapılacak. Türk oyun toplulukları, bu organize işini ayarlayacak. Büyük Türk Youtuberları, bu işe el atacak ama nerde o organizelik?@Lemrado, GTA 5 için de imza kampanyası yapıldı, hatta ben de katılmıştım. Ancak sonuç nafile. Bu tarz değil de ses getirecek şeyler yapmamız gerekiyor. X'de tweet atmak da etkilemez. Rockstar ile doğrudan iletişime geçecek insanların olması lazım ama zor.