Aynı evrende geçiyor denince gerçekten aynı zaman dilimi mi anlaşılıyor? Burada kastedilen aynı kurgu dünyada geçip geçmediği. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. 😀
Forumun IQ seviyesini sorgulamaya başladım, bide emoji atıyorlar çok biliyormuş gibi. Aynen kardeşim GTA6 1899 yılında geçiyor.

Akıl var mantık var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? 🤣
Ne anladığına bağlı sende aynı zaman dilimi olarak mı anladın?

Doğru, içerden bilgi. Sosyal medya ve cep telefonu 1899 yılında icat edildi. (!)
:D Reels kaydırmayı bırakın kardeşim algılar kapanmış okudukça gülüyorum ciddi ciddi aynı tarih olarak anlamışlar.

Son düzenleme:
GTA Online'ın legacy sürümünde RDR 1 karakteri olan John Marston'u atanız olarak seçebiliyordunuz. Conon olarak aynı evreni paylaşmaları mümkün. Biri 1800'lü yılların Amerikası, diğeri de 2000'lerin modern Amerikası olabilir.

Yahu RDR2 vahşi batı hikayesi. Nasıl aynı evrende geçsinler?
Arkadaşım, gerçekten anlamıyorum. Şöyle düşün, bir örnek vereyim: 1899 yılından GTA VI dönemine kadar soyların devam ettiğini varsayalım. Mesela Arthur’un bir çocuğu olsaydı ve o soy zinciri günümüze kadar ulaşsaydı; Rockstar Games çıkıp 'Jason, Arthur’un soyundan geliyor' dese, o zaman da bu yorumu yapabilecek miydin?

Arkadaşlar anlamak çok zor olmasa gerek. Mesela İstanbul'un Fethi bizle aynı evrende geçiyor. Sadece farklı bir zaman diliminde geçiyor. GTA6'nın olduğu evren hep böyle miydi? GTA6'nın olduğu evrende o zamandan 1000 yıl önce geçiyordur RDR mesela.

Arkadaşlar anlamak çok zor olmasa gerek. Mesela İstanbul'un Fethi bizle aynı evrende geçiyor. Sadece farklı bir zaman diliminde geçiyor. GTA6'nın olduğu evren hep böyle miydi? GTA6'nın olduğu evrende o zamandan 1000 yıl önce geçiyordur RDR mesela.
Bu kadar basit, mesela GTA Vice City ile GTA 6 aynı evrende geçseydi oyunda Tommy yi mafya olarak görmemiz gerekirdi. Control ve Alan Wake 2 de aynı evrende geçiyor mesela, yanlış kitleye mi konu açtım anlamıyorum.

Size tüm samimiyetimle söylüyorum oyunları geç cikarmalari yapım süresi harcanan emek değil tamamen insanlari sömürmek. RDR 1 oynuyorum telefonda ve RDR 2'yle bire bir aynı neredeyse. Yolda yururken random görevleri atın hareketleri. Karakter sesleri, silah sesleri, tren. Çok çok yakinlar. Fizik motoru aynı. Kısacası bilerek geç cikariyorlarki sizi tilt etmek ve çıkar çikmaz almanizi ve konusmanizi sagliyorlar. Çıkacağı hafta 1 ay daha ertelerler ve derlerki birkaç performans iyilestirmesi yapacagiz. Son dakika reklamı olur bu. Normalde şimdiye piyasadaydı oyunu ertelediler. Bu GTA 5'te de ayni oldu. Hep aynı dümen. Şu an ellerinde Yapay zekâ var, donanimsal olarak çok ciddi ilerleme yaşadık gecen sürede. Bunların yaptıkları hilekarlik başka bir şey degil. RDR 2'nin üstüne de yapmis olabilirler illaki. Benim düşüncem bu. Oyuna lafım yok bu arada GTA 6 haritasi ve fizik motoru olsun RDR 2 gibi güzel olacaktir diye dusunuyorum ama yaptiklari tamamen düzenbazlık.