GTA 6 yeni sızıntıları ortaya çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MeReKGs67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 979
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu LGBT+ muhabbetini hiç eklemeselermiş keşke oyuna her yere serpiştirecekler gibi yabancı forumlarda da eleştiriliyor diye biliyorum.

Bu kötü olmuş. Maraz Ali gibi silah kullanma fırsatını kaçırmak kötü oldu.

Bir duyum da ben gördüm: LGBT+ yürüyüşü olacakmış herhalde oyunda. Ne kadar doğru bilemem ama böyle toplu insan bombalamayı, ezmeyi seven arkadaşlar için müthiş fırsat.
Yollarına bomba düzeneği kurarım valla :D

Bu özelliği bilmeyenlerin GTA 6'da striptiz club'a girince yaşayacağı anlık şok.....

Son zamanlardaki çoğu TPS FPS oyun Hitman ekolüne göre ilerliyor. Keşke Dual wield kaldırmasalardı. Ben Max Payne gibi paka küte dalmak istiyordum.

Ayrıca şu son zamanlardaki cinsiyet eşitliği muhabbetlerinin oyunlara entegre edilmesi canımı sıkmaya başladı. Sadece oyunlar da değil. Filmlerde bile, sırf kadın bireyler de izlerken/oynarken keyif alsın diye göstere göstere kadın karakter ekliyorlar. En büyük örneği cars 3 ve TLOU P2. sadede geleyim.

Sızıntıları beğenmedim. Oyunu umarım rezil etmezler. Yıllardır milyonlarca insan bekliyor, beklentinin altında kalırlarsa bunun sonuçları kötü olur Rockstar için.

Oyundan beklediğim ne vuruş hissiyatı ne de başka bir şey. Ben oyunda oldukça detaylı araba modifiye seçenekleri ve yer altı yarışları bekliyorum. Umarım olur.

Club Club, iç iç, sonra bayıl. Daha ne, mis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt