Mustafac41

Uzman
Normalde GTA 6 için kenara para ayırmıştım ama oyunun fiyatı beklediğimden çok daha yüksek çıktı. Üstelik Türkçe dil desteği de yok.

Bu yüzden içimden o kadar para vermek gelmedi. Onun yerine Steam'den 5.000 TL'lik farklı oyunlar almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu?

Normalde GTA 6 için kenara para ayırmıştım ama oyunun fiyatı beklediğimden çok daha yüksek çıktı. Üstelik Türkçe dil desteği de yok.

Bu yüzden içimden o kadar para vermek gelmedi. Onun yerine Steam'den 5.000 TL'lik farklı oyunlar almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu?

Bu tamamen GTA 6'yı ne kadar isteyip istemediğinize bağlı. Ben GTA 4'ten sonrasını hiç sevemedim, ben sizin yerinizde olsam hazır indirimler varken 5000 liraya kütüphaneme 20 30 oyun dizerdim. Belki daha fazla.
Ama GTA 6 istiyorsanız onu da alabilirsiniz, size bağlı.

Ha 5.000 TL'nin tamamını da oyunlara yatırmak zorunda değilsiniz, yarısını yatırın yarısıyla başka bir şey yapın. Para sorununuz yoksa yatırın gitsin.

GTA VI'yı izleyeceksin çıktığında. Al geç GTA VI'yı.

İzlemesi ayrı, oynaması apayrı. Oynamak lazım, izlemek değil. Ben şahsen ön sipariş verdim, Ultimate gömdüm direkt. O çıkana kadar birkaç özel oyunu anca bitiririm.

Al gitsin, çıktığı zaman pişman olursun. Standart al, en azından sonra bakarsın duruma göre; 1.000 TL vererek yükseltme yaparsın.

Çıktığı gün oynayabileceksen / konsolun varsa al gitsin GTA'yı başka oyunlara bakmaya gerek yok. Yok PC için bekleyeceksen boşuna bekleme ne zaman gelecek belli değil.

Gta 6 daha pahalı çıkabilir arkadaşlar. Yatırımcılar gta 6 standart fiyatını 80 dolardan çıkarttığı için bayağı bir hisse senedi satışı yaptılar. 250 dolar hisse fiyatından 238 lere yaklaşık %4.5-5 gibi bir düşüş oldu. Yatırımcılar standart versiyonun 100 dolar olmasını bekliyordu. Bu baskıdan dolayı standart versiyon 90 yada 100 dolar olarak çıkabilir. Paylaşmış olayım. Malesef oyunlar ile alakası olmayan para babaları bu sektöre yön veriyorlar.

Tamamen kendi zevkin ve paran hocam. Ben GTA seven birisi değilim. Roguelike seven birisi olarak full indie doldururdum kütüphanesi.