Mesela bembeyaz duvarın önündeki adamı vuruyor ama duvar yine bembeyaz. Ben o duvarda kan görmeyi isterdim. Yanlış anlaşılmasın, hani psikopat değilim ama kan bence vuruş hissini çok güçlendiren bir şey. Pompalı ile vurduğunda uzuv parçalanmaması da vuruş hissini düşürmüş.

Belirteyim ki ben fragmanı çok beğendim. Hani bayağı fotorealizme kasılmış grafik olarak. Fakat Half Life 1'de bile duvara sıçrayan kan varken GTA 6'da olmaması neden diye merak ediyorum. Acaba yaş sınırı için falan mı?

Doğru diyorsun. Birini vurduğumuzda arka kısımdan kan sıçramalı bence. Ya da kafasını kesince şah damarından kan fışkırmalı ama gerçekçi ve ayarında olmalı.

Psikopatlık ile alakası yok oyunu daha gerçekçi yapacak detaylar bunlar.

Mesela bembeyaz duvarın önündeki adamı vuruyor ama duvar yine bembeyaz. Ben o duvarda kan görmeyi isterdim. Yanlış anlaşılmasın, hani psikopat değilim ama kan bence vuruş hissini çok güçlendiren bir şey. Pompalı ile vurduğunda uzuv parçalanmaması da vuruş hissini düşürmüş.

Belirteyim ki ben fragmanı çok beğendim. Hani bayağı fotorealizme kasılmış grafik olarak. Fakat Half Life 1'de bile duvara sıçrayan kan varken GTA 6'da olmaması neden diye merak ediyorum. Acaba yaş sınırı için falan mı?
Genelde yayınlanan videolarda bu tarz ayarları kısarlar. Oyun çıkınca muhtemelen olacaktır.

Binalara uçakla çarpınca veya roket atınca yıkılma falan oluyordur umarım.
Battlefield oyunlarındaki gibi fragmentation effects bekliyorsanız beklemeyin. GTA oyununda böyle şeyler olmayacaktır. Ufak tahribatlardan bahsediyorsanız sızıntılarda biraz vardı.

Mesafeye, zırha ve kalibreye göre ayarlamışlardır muhtemelen, olması gereken bu aslında, giren mermi vücudun içinde kalırsa neden arkadan kan sıçrasın ki? Mesela CS2'de balistik miğfer varken kafaya ateş edildiğinde kan çıkmaz, mermi kafanın içinde kalır delemediği için, miğfer yoksa zaten örneğin 7.62 yendiğinde beyin patates püresi gibi yapıșır duvara, gerçek hayatta da böyledir.

Bir şey düşünmüyorum. O kanı zaten olsa da göremeyeceksiniz muhtemelen. Acı bir gerçek gibi.

Sosyal medyada Bully, Manhunt vs yasaklandı diye haberler dönüyor dünden beri. Doğru mu değil mi bilmiyorum. Leak'ler ve bu Netflix videosundan sonra gördüklerimizi göz önünde bulundurursak bu oyunun komple yasaklanmama ihtimali yok gibi duruyor bence.

Veya "Middle East" versiyonu burada satılır. Suudi Arabistan'da mesela Spider-Man oyunlarında LGBT bayrağı falan yok. Aynısı olur. Çok yatıştırılmış bir versiyonu dijital olarak satılır. Zaten CD de yok, daha kolay.

Adamlar şu oyuna yıllardır gerçekçi patlama efekti bile koymuyorlar, siz kandan bahsediyorsunuz. Açıkçası ben hiç tatmin olmadım.

GTA IV ve GTA V arasında 4-5 yıl olmasına rağmen iki oyun arasında dağlar kadar fark var ve oynarken farklı bir oyunu oynadığımızı hissediyoruz. Açıkçası aradan geçen 13 yılın ardından ben hiç de farklı bir oyun oynayacağımızı düşünmüyorum.

GTA V ve RDR 2 arası bir şey geliyor ama hadi hayırlısı diyelim.