Tüm ön yargimi yıktı desem yeridir. Keşke Türkçe çıksaydi. Bizim influncer diye gecinen bazi kesimler var bu sektorun patronu olduklarini dusunuyorlar onlar GTA 5 icin gidip Rockstar ile konusup "Bir sonraki oyunumuz kesinlikle Türkçe çıkacak." diye bir şey uydurmustu. Dun gibi hala aklimda. Türkçe cikarmadiklari icin kınıyorum onları.
Neyse konuya donelim. xD Fotograflara bakınca ne kadar cok icerikli ve son teknolojiyi dibine kadar kullandiklarini gorebiliyoruz bayağı bir hosuma gitti. RDR 2 dogasi ve Modern oynanis tarzini bir araya getirmisler gibi gozukuyor. RDR 3 nasıl olacaktir acaba? Bana RDR 3'ü verin.

www.rockstargames.com
Neyse konuya donelim. xD Fotograflara bakınca ne kadar cok icerikli ve son teknolojiyi dibine kadar kullandiklarini gorebiliyoruz bayağı bir hosuma gitti. RDR 2 dogasi ve Modern oynanis tarzini bir araya getirmisler gibi gozukuyor. RDR 3 nasıl olacaktir acaba? Bana RDR 3'ü verin.
Grand Theft Auto VI - Rockstar Games
Vice City, USA. Jason and Lucia have always known the deck is stacked against them. But when an easy score goes wrong, they find themselves on the darkest side of the sunniest place in America, in the middle of a criminal conspiracy stretching across the state of Leonida — forced to rely on each...