Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
Sızıntılar beta versiyonuna ait, önceki videolara göz gezdirirsen anlarsın. UI, su fizikleri falan büyük ihtimalle test için basitleştirilmiş şekilde konulmuş. Şu an oyun apayrı bir seviyededir ancak yine de inanılmaz büyük bir olay bu.
Sızıntılar beta versiyonuna ait, önceki videolara göz gezdirirsen anlarsın. UI, su fizikleri falan büyük ihtimalle test için basitleştirilmiş şekilde konulmuş. Şu an oyun apayrı bir seviyededir ancak yine de inanılmaz büyük bir olay bu.
Adamın oynadığını biliyorum zaten, hani her türlü video oluyor ya atılan Bilgisayar üzerinden oynadığını sanmıyorum. Onun için portladıklarını düşünmüyorum ama her şey mümkün.
Adamın oynadığını biliyorum zaten, hani her türlü video oluyor ya atılan bilgisayar üzerinden oynadığını sanmıyorum. Onun için portladıklarını düşünmüyorum ama her şey mümkün.
Benim bildiğim kadarı ile eski versiyon 5'leri kırıp içine Linux yükleyip GTA 5 falan oynuyorlardı bilgisayar gibi. PlayStation üzerinden oynamış olsa bile mantıken PC sürümü oynuyor olmuyor mu?
Benim bildiğim kadarı ile eski versiyon 5'leri kırıp içine Linux yükleyip GTA 5 falan oynuyorlardı bilgisayar gibi. PlayStation üzerinden oynamış olsa bile mantıken PC sürümü oynuyor olmuyor mu?
Olmaz diye düşünüyorum. Bilgisayar üzerinde oynanması için tüm kodun yeniden yazılması lazım diye biliyorum, tam emin değilim bu konu hakkında ama öyle hatırlıyorum.
Ne yapacaklar? Hikaye sızdı diye koca hikayeyi baştan mı yazacaklar? Hiç sanmıyorum. Zaten yapım sürecinde kaç defa adamlar hikayeyi beğenmeyip baştan yapmış.