Ethem Efe 85
Üstün
Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
Tamam.Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
2 ay sonra çıkacak oyun nasıl beta versiyonunda, hocam?Anlatamadım sanırım. Oyun beta versiyonunda, arayüz (UI) gibi unsurlar şu an sadece yer tutucu (placeholder) olarak konulmuş. Çıkış versiyonunda gördüğümüz tüm arayüz zaten değişecektir.
Sızıntılar beta versiyonuna ait, önceki videolara göz gezdirirsen anlarsın. UI, su fizikleri falan büyük ihtimalle test için basitleştirilmiş şekilde konulmuş. Şu an oyun apayrı bir seviyededir ancak yine de inanılmaz büyük bir olay bu.2 ay sonra çıkacak oyun nasıl beta versiyonunda, hocam?
Adamda direkt oyunun kendisi var. Video falan değil. Acaba PC'den mi oynuyor?Sızıntılar beta versiyonuna ait, önceki videolara göz gezdirirsen anlarsın. UI, su fizikleri falan büyük ihtimalle test için basitleştirilmiş şekilde konulmuş. Şu an oyun apayrı bir seviyededir ancak yine de inanılmaz büyük bir olay bu.
Adamın oynadığını biliyorum zaten, hani her türlü video oluyor ya atılanAdamda direkt oyunun kendisi var. Video falan değil. Acaba PC'den mi oynuyor?
Adamın oynadığını biliyorum zaten, hani her türlü video oluyor ya atılanbilgisayar üzerinden oynadığını sanmıyorum. Onun için portladıklarını düşünmüyorum ama her şey mümkün.
Benim bildiğim kadarı ile eski versiyon 5'leri kırıp içine Linux yükleyip GTA 5 falan oynuyorlardı bilgisayar gibi. PlayStation üzerinden oynamış olsa bile mantıken PC sürümü oynuyor olmuyor mu?