@Ethem Efe, katiliyorum. Bu goruntuler oyunun en guncel haline ait goruntuler olsaydi hayal kirikligina ugradim diyenlere hak verirdim ama henuz hicbir sey belli degil. An Extended Look icin fazla bir zaman kalmadi, 6-7 gun sonra gorecegiz zaten resmi goruntuleri. Ona baktiktan sonra karar verirsiniz iyi mi, kotu mu diye.
@Ethem Efe, katiliyorum. Bu goruntuler oyunun en guncel haline ait goruntuler olsaydi hayal kirikligina ugradim diyenlere hak verirdim ama henuz hicbir sey belli degil. An Extended Look icin fazla bir zaman kalmadi, 6-7 gun sonra gorecegiz zaten resmi goruntuleri. Ona baktiktan sonra karar verirsiniz iyi mi, kotu mu diye.
Katılıyorum. Şu an bile grafiksel olarak çığır açan türden görünüyor zaten. Cilalanması gereken kısımları da hallederlerse ortaya mükemmel bir iş çıkacak.
Rockstar ne zaman açıklama yapacak, onu bekliyorum ben. Böyle giderse bu adam senaryoyu sızdıracak.
Şahsen ertelenmesini isterim. PC'ye bile çıkmayacak bir oyun için bütün PC oyunları kendini 2027'ye attı. Üstüne tek bir haftaya sıkıştılar. GTA 2027'ye atarsa bu oyunlar kendini öne çeker. 2026 sonuna rahat rahat, yayıla yayıla çıkarlar. Şu Fable ve Tomb Raider'i oynamak istiyorum artık. GTA'dan kaçmak için Şubata sıkıştı hepsi.