Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
@Ethem Efe, katiliyorum. Bu goruntuler oyunun en guncel haline ait goruntuler olsaydi hayal kirikligina ugradim diyenlere hak verirdim ama henuz hicbir sey belli degil. An Extended Look icin fazla bir zaman kalmadi, 6-7 gun sonra gorecegiz zaten resmi goruntuleri. Ona baktiktan sonra karar verirsiniz iyi mi, kotu mu diye.
Ethem Efe 85
Üstün
Katılıyorum. Şu an bile grafiksel olarak çığır açan türden görünüyor zaten. Cilalanması gereken kısımları da hallederlerse ortaya mükemmel bir iş çıkacak.@Ethem Efe, katiliyorum. Bu goruntuler oyunun en guncel haline ait goruntuler olsaydi hayal kirikligina ugradim diyenlere hak verirdim ama henuz hicbir sey belli degil. An Extended Look icin fazla bir zaman kalmadi, 6-7 gun sonra gorecegiz zaten resmi goruntuleri. Ona baktiktan sonra karar verirsiniz iyi mi, kotu mu diye.
Rockstar ne zaman açıklama yapacak, onu bekliyorum ben. Böyle giderse bu adam senaryoyu sızdıracak.
Ata Tuğkan 85
Üstün
Şahsen ertelenmesini isterim. PC'ye bile çıkmayacak bir oyun için bütün PC oyunları kendini 2027'ye attı. Üstüne tek bir haftaya sıkıştılar. GTA 2027'ye atarsa bu oyunlar kendini öne çeker. 2026 sonuna rahat rahat, yayıla yayıla çıkarlar. Şu Fable ve Tomb Raider'i oynamak istiyorum artık. GTA'dan kaçmak için Şubata sıkıştı hepsi.
ReloadingData 3
Yetkin
Yeni bir sızıntı anketi açıldı.
MeReKGs67 2
Uzman
İşin rengi değişti, adamın elinde build var. Eğer yakalanmazsa 27 Ağustos'a kadar ohooo neler neler olacağı belli değil.@Ethem Efe, katiliyorum. Bu goruntuler oyunun en guncel haline ait goruntuler olsaydi hayal kirikligina ugradim diyenlere hak verirdim ama henuz hicbir sey belli degil. An Extended Look icin fazla bir zaman kalmadi, 6-7 gun sonra gorecegiz zaten resmi goruntuleri. Ona baktiktan sonra karar verirsiniz iyi mi, kotu mu diye.
Az önce X'de muhabbeti dönen şeyi paylaşacak adam
ReloadingData 3
Yetkin
Neyi tam hatırlayamadım.İşin rengi değişti, adamın elinde build var. Eğer yakalanmazsa 27 Ağustos'a kadar ohooo neler neler olacağı belli değil.
Az önce X'de muhabbeti dönen şeyi paylaşacak adam![]()
MeReKGs67 2
Uzman
Baktım göremedim bunu
Bir gönderi de görmüştüm Jason'un daşdaşları soğukta büzüşüyor mu daha bilmiyoruz diye
ReloadingData 3
Yetkin
Oha yani donsuz gezecek yani.Baktım göremedim bunu
Bir gönderi de görmüştüm Jason'un daşdaşları soğukta büzüşüyor mu daha bilmiyoruz diye
MeReKGs67 2
Uzman
Bunu sen mi resim çektin yoksa X'ten mi aldın? Çünkü ben göremiyorum böyle bir şey ve bu bir anket değil.