Makaleler
12
Yer
Japonya, Fukuoka
Videoda silahla duvara "LEEK" yazıp oyuna erişimleri olduğunu kanıtlamaya çalışmışlar. Görüntüler gerçekse (ki %100 gerçek olduğunu düşünüyorum), oyunun buildi tamamen sızdırılmış demektir. Yakında devasa sızıntılar görebiliriz.

[X, bu paylaşımı sildi.]

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda silahla duvara "LEEK" yazıp oyuna erişimleri olduğunu kanıtlamaya çalışmışlar. Görüntüler gerçekse (ki %100 gerçek olduğunu düşünüyorum), oyunun buildi tamamen sızdırılmış demektir. Yakında devasa sızıntılar görebiliriz.

Rockstar karışık durumlar gibi.

Milyarlık şirketin biri gelip developer Build'i çalıyor, adam seninle dalga geçer gibi klip alıp alıp oyunu oynaya oynaya yayınlıyor. Bunun bir üstü herhalde Build'i Torrent'e yayımlamak olur; HL2 de öyle olmuştu.
Bu gidişle belki konsollardan önce oynarız hahahaha.

Adama hiçbir şey olmayacak. Rusya’da ve şu an 13 milyon dolarıyla hayatını yaşıyor. Adam kendi kriptosundan parayı vurdu, helal olsun. Ha, eğer GTA 6 gerçekten böyleyse ciddiyim, hiç beğenmedim. GTA gibi değil, bildiğin Watch Dogs gibi hissettirdi. Take-Two büyük naneyi yedi.
Bence çok eski veya belirli şeylerin test edilmesi için oluşturulan bir build olabilir. Kötü çünkü mekanikleri vs.