Videoda silahla duvara "leek" yazıp oyuna erişimleri olduğunu kanıtlamaya çalışmışlar. Görüntüler gerçekse (ki %100 gerçek olduğunu düşünüyorum), oyunun Build'i tamamen sızdırılmış demektir. Yakında devasa sızıntılar görebiliriz.

Olabilir değil, oldu zaten, konsol versiyonu ama bu, bilgisayar versiyonunu oynamak mümkün olmaz büyük ihtimalle uzun bir süre.

Bu gidişle belki konsollardan önce oynarız hahahaha.

Bence çok eski veya belirli şeylerin test edilmesi için oluşturulan bir build olabilir. Kötü çünkü mekanikleri vs.
Bunlar 2025 zamanından diyordu. Sızdıran eleman. 1 yılda çok fazla şey değişeceğini düşünmüyorum. Yüksek ihtimalle animasyonlar, silah sıkma animasyonları, yürüyüş animasyonları, gameplay… Hepsi böyledir.

Bura Cyberpunk release version olayı ya, görüntüler bana dandik Unreal Engine 5 oyunlarını anımsattı.

Olabilir değil, oldu zaten, konsol versiyonu ama bu, bilgisayar versiyonunu oynamak mümkün olmaz büyük ihtimalle uzun bir süre.

Developer Build'lerde açık kaynak kodlu olduğu için PC'ye sistematik olarak entegre edebilirsiniz, çok da uzun sürmez. Adamın elinde belli bir Build var, oyunun tamamı yok; yapılması da imkânsız değil. TLOU, HL2 gibi birçok Build sızdırıldığında bunları yaptılar. Oyun geliştirilirken her aşamada bir Build yapılır ve bu Build'ler aracılığıyla yapılır. Build'ler toplantı zamanında ise toplu bir şekilde port yapmak kolay hale geliyor. Şu an adamın elinde 1 adet bir build var; o build'i PC portuna çevirmek bir o kadar da kolay olacaktır.

Sızıntıları kırıntı şeklinde vermesi ve spesifik olarak videoyu başlatıp belirli yerlerde kesmesinden elinde build olduğu çok açıktı. Zaten Rockstar'a gönderme yaptığı cutscene ile de bunu anlayabiliriz. Beklentiyi düşük tutup bu oyunun zaten en fazla bu kadar olabileceğini bilen arkadaşlara selam olsun. RDR 2'yi alıp geliştirdiler, modern zamana uyarladılar ve olacağı en fazla buydu. Bulutlar bile RDR 2 gibi hissettiriyor, zaten mekanikler RDR 2'nin bir tık hızlı hali. Keyifle oynayacağız. Sızıntılardaki build'ın da 2025 yıllarına ait olduğu söyleniyor, yani bu şekli ile bile mükemmel iken son halini düşünemiyorum. Enfes bir oyun geliyor. Çizim mesafesi uzaklığı, şehrin büyüklüğü, canlılığı ve detay seviyesi muazzam görünüyor.

Konsol versiyon olması bir şey değiştirmiyor. Oyunların geliştirilmesi zaten bilgisayarda yapılıyor. Test vb. filan. Gayet gamepad takarak oynarsın.

Developer Build'lerde açık kaynak kodlu olduğu için PC'ye sistematik olarak entegre edebilirsiniz, çok da uzun sürmez. Adamın elinde belli bir Build var, oyunun tamamı yok; yapılması da imkânsız değil. TLOU, HL2 gibi birçok Build sızdırıldığında bunları yaptılar. Oyun geliştirilirken her aşamada bir Build yapılır ve bu Build'ler aracılığıyla yapılır. Build'ler toplantı zamanında ise toplu bir şekilde port yapmak kolay hale geliyor. Şu an adamın elinde 1 adet bir build var; o build'i PC portuna çevirmek bir o kadar da kolay olacaktır.
Haklısınız, onu düşünmedim. Yapılabilirse güzel olur, ancak o kadar ilerletebilir mi bilmiyorum.

Konsol versiyon olması bir şey değiştirmiyor. Oyunların geliştirilmesi zaten bilgisayarda yapılıyor. Test vb. filan. Gayet gamepad takarak oynarsın.

Dün sabahtan beri sızıntıları bekliyorum. Uykulu uykulu hafiften yanlış bilgi vermiş olabilirim. Affola.

Aklımda oyun motorunun kodlamasının konsol için olduğu, konsol dışında oynanması için kodun yeniden yazılması gerektiği kalmış.