Arkadaşlar bence az sabredin. Sonuçta bunlar sızdırılmış şeyler. Gerçek hali, Allah bilir nasıldır acaba? Bilerek sızdırtıyor olabilirler beleşten reklam için ve Hype düşmesin diye. Kasım'a az kaldı biraz daha sabır. 2013'ten beri bekliyoruz. Biraz daha bekleyebiliriz sanırım.

Sızıntıları kırıntı şeklinde vermesi ve spesifik olarak videoyu başlatıp belirli yerlerde kesmesinden elinde build olduğu çok açıktı. Zaten Rockstar'a gönderme yaptığı cutscene ile de bunu anlayabiliriz. Beklentiyi düşük tutup bu oyunun zaten en fazla bu kadar olabileceğini bilen arkadaşlara selam olsun. RDR 2'yi alıp geliştirdiler, modern zamana uyarladılar ve olacağı en fazla buydu. Bulutlar bile RDR 2 gibi hissettiriyor, zaten mekanikler RDR 2'nin bir tık hızlı hali. Keyifle oynayacağız. Sızıntılardaki build'ın da 2025 yıllarına ait olduğu söyleniyor, yani bu şekli ile bile mükemmel iken son halini düşünemiyorum. Enfes bir oyun geliyor. Çizim mesafesi uzaklığı, şehrin büyüklüğü, canlılığı ve detay seviyesi muazzam görünüyor.
Bazı insanlar gerçekten tuhaf. Biz zaten böyle bir şey bekliyorduk.

Ben bu sızdırmaların gerçek olduğunu düşünüyorum. Oyun size kötü geliyor ama X video kalitesini inanılmaz seviyede düşürüyor.
Redditte yüksek çözünürlüklü halleri var. Düşük çözünürlükle alakası olduğunu sanmıyorum ki zaten gördüğüm kadarıyla grafiklere pek laf atılmamış daha çok animasyon kalitesi ile alakalı.

Ben bu sızdırmaların gerçek olduğunu düşünüyorum. Oyun size kötü geliyor ama X video kalitesini inanılmaz seviyede düşürüyor.
Ek olarak, 2025 Alpha surumunden dahi olsa, "1 senede cok bir sey degismez" diyenler; Rockstar Games, RDR2'yi gelistirirken haftada 80 saate kadar calisma temposuna kadar cikmis bir sirket, hatirlatirim.

Konsol versiyon olması bir şey değiştirmiyor. Oyunların geliştirilmesi zaten bilgisayarda yapılıyor. Test vb. filan. Gayet gamepad takarak oynarsın.
Oynadığı sürümde sanırım tek bir görev var, o da C logosu olan. Lucia'yı görmeme sebebimiz de büyük ihtimalle bu; Jason'ın aynı kıyafeti giymesi vs...
Üstüne çok daha fazla şey eklenmiştir diye düşünüyorum
Sızıntıları kırıntı şeklinde vermesi ve spesifik olarak videoyu başlatıp belirli yerlerde kesmesinden elinde build olduğu çok açıktı. Zaten Rockstar'a gönderme yaptığı cutscene ile de bunu anlayabiliriz. Beklentiyi düşük tutup bu oyunun zaten en fazla bu kadar olabileceğini bilen arkadaşlara selam olsun. RDR 2'yi alıp geliştirdiler, modern zamana uyarladılar ve olacağı en fazla buydu. Bulutlar bile RDR 2 gibi hissettiriyor, zaten mekanikler RDR 2'nin bir tık hızlı hali. Keyifle oynayacağız. Sızıntılardaki build'ın da 2025 yıllarına ait olduğu söyleniyor, yani bu şekli ile bile mükemmel iken son halini düşünemiyorum. Enfes bir oyun geliyor. Çizim mesafesi uzaklığı, şehrin büyüklüğü, canlılığı ve detay seviyesi muazzam görünüyor.

.

Ek olarak, 2025 Alpha surumunden dahi olsa, "1 senede cok bir sey degismez" diyenler; Rockstar Games, RDR2'yi gelistirirken haftada 80 saate kadar calisma temposuna kadar cikmis bir sirket, hatirlatirim.
Bunu söylemeye çalışmıştım ama çoğu kişi katılmadı. Senaryo ve grafikler tamam gibi zaten; kalan şeyler animasyonların iyice cilalanması, arayüz vs. Çoğu şey hâlihazırda yapılmış duruyor. Elindeki build'de çok bir şey yok gibi zaten.